Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V nedeljo bodo uradno odprli kolesarsko povezavo od Šentjurja do Celja. Ne zamudite otvoritve! (prestavljeno)

Zaradi slabe vremenske napovedi so skupno kolesarjenje in slavnostno odprtje kolesarske povezave Celje-Štore-Šentjur, ki je bilo načrtovano za nedeljo, 15. septembra 2024, prestavili na drug termin. 

V nedeljo, 15. septembra 2024, bo potekala uradna otvoritev nove kolesarske povezave Celje – Štore – Šentjur. Na dogodku bo prisotna tudi ministrica Alenka Bratušek, ki se bo pridružila karavani kolesarjev in s svojim simboličnim kolesarjenjem podprla odprtje.

V karavano, ki se bo ob 10. uri podala izpred Zgodovinskega arhiva Celje, se bodo vključili župani vseh treh občin, ki bodo ob kolesarjenju pozdravili postanek v Štorah, nato pa se bo karavana ob 11:30 ustavila na Železniški postaji Šentjur, kjer bo sledila uradna slovesnost.

Dogodka se bodo udeležili tudi starodobniki iz Šentjurja ter predstavniki kolesarskih društev in Zavoda Vozim. Po uradnem delu bodo obiskovalci lahko uživali v prijetnem druženju, glasbi ter animacijah za otroke, za katere bodo poskrbeli gasilci, Razvojna agencija Kozjansko in lokalni ponudniki.

Vabljeni so vsi kolesarski navdušenci, še posebej družine in ostali obiskovalci, da se pridružijo temu aktivnemu in družabnemu dogodku, kjer bo v ospredju rekreacija ter promocija trajnostne mobilnosti.

Oglejte si še promocijski videoposnetek:

Pred vrati je odprtje 12 kilometrov dolge kolesarske steze Šentjur-Štore-Celje