Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Tajfun na AGRI 2024 osvojil novi odličji

Organizatorji največjega Kmetijsko-živilskega sejma v Sloveniji, AGRA povzemajo, da je bil letošnji sejem prava olimpijada slovenskega kmetijstva. Med 1720-imi razstavljalci in institucijami, ki so s strokovnimi vsebinami in kakovostnimi izdelki, stroji in znanji nakazovali trende in rešitve za prihodnost, so bili tudi Tajfunovci.

Kot običajno je podjetje Tajfun na že tradicionalnem razstavnem prostoru predstavilo precejšen del asortimana gozdarskih vitlov in rezalno-cepilnih strojev, tudi hidravličnih dvigal, gozdarskih prikolic in bogate dodatne gozdarske opreme. Dogajanje na »štantu« so popestrile demonstracije strojev, na katerih so Tajfunovi strokovnjaki prikazali rokovanje z izbranimi stroji.

Obiskovalci so lahko zavrteli kolo sreče in si prislužili majhno pozornost, pilili svoje veščine rokovanja s stroji v simulatorju ali v znak naklonjenosti blagovni znamki Tajfun kupili kak izdelek s ponudbe iz Tajfunove FAN SHOP trgovine.

Atraktivne ugodnosti za Tajfunove cenjene kupce

Na AGRI 2024 je podjetje Tajfun naznanilo novo ugodnost, ki jo kupci strojev Tajfun s stalnim prebivališčem v Sloveniji prejmete ob nakupu izbranih gozdarskih strojev. Akcija »PRVI ZAGON s Tajfunovim strokovnjakom«, ki je bila na sejmu premierno predstavljena obiskovalcem, velja do preklica in se lahko uveljavlja tudi ob nakupu Tajfunovega stroja pri izbranem trgovcu širom Slovenije. Za več informacij o pogojih koriščenja ugodnosti so vam v Tajfunu z veseljem na voljo na [email protected] ali na 03 746 44 32.

Dva nova dosežka, ki potrjujeta Tajfunovo kakovost!

Prizadevanja podjetja Tajfun za inovativnost in vrhunsko kakovost so bila tudi tokrat prepoznana in nagrajena z dvema prestižnima odličjema. Nova Tajfunova gozdarska stroja, ki sta bila premierno predstavljena že na priznanem nemškem sejmu KWF v letošnjem juniju, sta tudi pri nas požela navdušenje tako strokovnih ocenjevalcev ko tudi obiskovalcev.

Srebrno medaljo je prejel Tajfunov najnovejši profesionalni gozdarski vitel VIP PRO 120 MAX, katerega glavna prednost je, da ima uporabnik zaradi aktivnega merjenja vlečne sile nad njo popoln nadzor. Tako lahko glede na okoliščine in svoj način dela izbere želeno
vlečno silo (do 75 kN), premer in dolžino vrvi ter hkrati dela v »varnem« območju.

Tajfunovo najnovejše in do sedaj največje gozdarsko hidravlično dvigalo DOT 95K, ki je bilo na sejmu predstavljeno na Tajfunovi gozdarski prikolici GAP 140, je bilo na letošnji AGRI nagrajeno z zlatim odličjem.

»Tovrstna priznanja potrjujejo, da naši izdelki dosegajo najvišje standarde in da naša prizadevanja v razvoju ne ostajajo neopažena. Vsak dosežek je plod sodelovanja, predanosti in zaupanja – tako znotraj našega podjetja kot tudi med našimi cenjenimi strankami in partnerji.« Svoje vtise z letošnje AGRE z nami delijo predstavniki podjetja Tajfun in svojim uporabnikom sporočajo:

Hvala, ker nam stojite ob strani in nam zaupate. Vaša podpora nam daje zagon, da si še naprej prizadevamo ustvarjati rešitve, ki navdušujejo.

Nasvidenje na naslednjem sejmu!

Oglejte si še nekaj utrinkov z AGRE 2024:

 

 

Naročena objava