Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Sejem MOS: Novi trend oblazinjene postelje

Da je oblazinjena postelja dandanes lahko več kot le postelja, dokazuje oblazinjena postelja BoxSpring , ki nastaja v Sloveniji ročno za vsakega uporabnika posebej. Gre za novi trend oblazinjene postelje, ki nastajajo z mislijo na vse, ki bi si želeli najbolj osebne postelje na ključ daleč naokoli – tako glede barve, dizajna in udobja. Njihova nadstandardna višina, kakovost in trajnostna zasnova navdušuje zadovoljne uporabnike, med katerimi je zaslediti tudi številne znane Slovence.

Spoznajte oblazinjene postelje BoxSpring na sejmu MOS

Ogledate in preizkusite jih lahko v živo tudi na Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju, ki se bo odvijal med 18. in 22. 9. Na razstavnem prostoru 8 v dvorani E bodo razstavljeni trije najbolj priljubljeni modeli oblazinjene postelje. Njihova ekipa vas bo z veseljem pričakala in vam predstavila svet udobja in modernega dizajna, ki si ga boste lahko edino s to oblazinjeno posteljo BoxSpring ustvarili popolnoma po svojih željah.

9 razlogov zakaj vas bo oblazinjena postelja navdušila

1. Moderna postelja na ključ – izdelana na domačih tleh
Ekipa strokovnjakov iz podjetja Maremico se nenehno ukvarja z inovacijami in razvijanjem najboljših rešitev za spanje ter čudovit dizajn postelje. Vedno delajo z mislijo na uporabnika, na njegove oziroma njune želje, v kolikor gre za nakup zakonske postelje.

2. Izbira barv in oblazinjenega BoxSpring dizajna
Tu ne gre za serijsko izdelane modele tapecirane postelje, temveč za uresničevanje vaših želja glede barv, materiala oblazinjenja in samega dizajna. Po želji lahko izberete usnjene postelje ali pa se odločite za oblazinjenje v tkanino ali žametni pliš. Izbirate lahko med več kot 100 barvnimi odtenki.

3. Na voljo le kvalitetna ležišča
Srce oblazinjene postelje BoxSpring, ki nastaja na domačih tleh, je ročno izdelano ležišče Leticia, ki bo nastalo na podlagi vaših potreb in želja glede udobja in trdote. Tudi za ljubitelje vodnega udobja, je poskrbljeno. Na sejmu bo namreč razstavljena tudi vodna postelja BoxSpring, blagovne znamke Lectus.

4. Osebno udobje za oba partnerja
Pri nakupu zakonske postelje ni več treba sklepati kompromisov s partnerjem glede trdote in udobja ležišča. V Spalnem centru Maremico lahko vsak partner izbere svoje prilagojeno ležišče, ki se nato v skupni prevleki združi v celoto. Tako oba dobita popolno udobje , ki ustreza njunim potrebam, ne da bi bila pri tem prikrajšana za estetiko postelje.

5. Trajnostna in okolju prijazna izbira
Ena od prednosti te kvalitetne postelje je njena trajnost – modularno zasnovo. To pomeni, da lahko zamenjate posamezne dele postelje, ne da bi morali zamenjati celotno posteljo. Tako poskrbite za okolje in hkrati ohranite svojo posteljo kot novo.

6. Postiljanje te postelje je hitrejše in enostavneje
Za razliko od mnogih drugih postelj imajo slovenske BoxSpring postelje priročno rešitev – toper oz. vrhnji sloj ležišča (preostali del je očem skrit v oblazinjenem delu postelje) je prišit z zadrgo. To poskrbi, da se vzmetnica ne premika, v rjuho pa boste odeli le toper, kar vam bo olajšalo delo in zmanjšalo obremenitev hrbta in rok.

7. Trend narekuje izbiro visoke postelje
Visoke postelje vam ne bodo pričarale le kraljevskega videza, temveč vam bodo zagotovile lahkotno leganje in vstajanje, nad čimer so navdušeni še posebej tisti, ki imajo bolečine v križu, kolkih in kolenih. Višine te oblazinjene postelje se gibljejo med 56 in 76 cm.

8. Videz lebdeče postelje
Tudi na sejmu MOS bodo razstavljene tovrstne lebdeče postelje. Zaslediti je, da je izjemno priljubljena oblazinjena postelja BoxSpring Fly. Skrivnost te oblazinjene postelje se skriva v skrbno nameščenih nogicah, ki so umaknjene v notranjost postelje, kar ustvarja občutek, da postelja lebdi v zraku.

9. Nestandardne dimenzije po meri

Nič več sklepanja kompromisov, ko pride do želene dimenzije postelje. Če bi imeli oblazinjeno posteljo v nestandardni dimenziji, vam Maremico ponuja tudi to možnost. Poleg standardnih velikosti lahko njihovo posteljo na ključ naročite v krajših ali daljših, ožjih ali širših dimenzijah.

 

Naročena objava