Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Rogatčani do zmage, Šmarčani s točko


V tekmovanju Medobčinske nogometne zveze Celje so zadnji konec tedna odigrali dve tekmi, na obeh pa sta nastopili ekipi z našega območja. Rogatčani so v Laškem dosegli tri gole in prepričljivo prišli do zmage. Šmarčani so v Žalcu remizirali.

Za monse je uvodni zadetek v 18. minuti prispeval Uroš Krivec, 0:1 pa je bil tudi izid polčasa. V drugem sta bila uspešna še Blaž Pobežin, ki je zamenjal strelca prvega gola in sam zadel v 52. ter Niko Kramarič, ki je potrdil zmago gostov v 57. minuti.

Poleg omenjenih so na igrišče stopili še: (od začetka) Matic Krivec, Niko Peček,  Michell Tkavc, David Deljić, Dejan Blaževič (kapetan), Tristan Gajšek (vratar), Val Miha Turnšek, Josip Mužar in Andraž Šef, v drugem polčasu pa še: Simon Koffi, Denis Kuljići, Gorazd Polajžer in Val Miha Turnšek.

Laško : Mons Claudius 0 : 3 (0 : 1)

Šmarčani so v Žalcu prejeli gol v 16. minuti prvega polčasa, do izenačenja pa so prišli v 81. minuti, ko je zadel Alen Ivanuš, ki je sicer vstopil v 62. minuti.

Tekmo so za goste začeli: Alen Drofenik, Kevin Pevec, Blaž Cverlin, Nik Bračun, Valentin
Fišer (kapetan), Andraž Korez, Tjaš Mikez, Blaž Hercog (vratar), Denis Gajšek, Peter
Brečko Lazarevič in Kristjan Toplak. V drugem delu so poleg strelca zadetka vstopili še: Patrik Toplak, Alen Ivanuš, Nihat Canoski, Tilen Korez in Blaž Gajšek

Žalec : Šmarje pri Jelšah 1 : 1 (1 : 0)

V soboto, 14. septembra, bo v Rogatcu tekma z Žalčani, Rogaška pa bo gostovala pri Laščanih, obe tekmi pa se bosta začeli ob 16.30.