Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Rogaška četrtoligaško sezono začela zmagovito


Začela se je nova sezona v Medobčinski članski ligi Medobčinske nogometne zveze Celje. Med sedmimi ekipami bodo v njej sodelovale tri z našega območja, in sicer Mons Claudius iz Rogatca, Rogaška iz Rogaške Slatine ter Šmarje pri Jelšah.

Edino doslej odigrano srečanje je bilo v slatinskem športnem parku, kjer je Rogaška z 1:0 ugnala Mozirje. Edini gol je v 24. minuti dosegel Jan Kodelič.

Rogaška je nastopila v naslednji začetni zasedbi: Jan Kodelič (kapetan), Lugi Argjent, Luka Lončar, Rok Štancar, Teodor Vodeb, Blaž Urlep, Nik Čater, Antonio Šakić,  Denni Tomašinjak, vratar Žan Lorber  in Gorazd But. V drugem polčasu so nastopili še: Gal Humski, Michael Rakar, Filip Pongračić, Miha Križan, Jaša Kunštek in Niko Kecur.

Domači so prejeli štiri opomine oz. rumene kartone gostje pa enega. Uradno se je na tribunah zbralo 200 gledalcev.

Tekma v Rogatcu je odpadla, saj bi monsi morali gostiti ekipo iz Zreč, ki je utrpela veliko škodo v požaru njihovih prostorov. Preložena je bilo tudi uvodno gostovanje Šmarčanov, ki bodo pri Laščanih igrali 18. septembra.

V soboto, 7. septembra, bodo Šmarčani gostovali v Žalcu, Rogatčani pa pri Laščanih. Gostovanje Slatinčanov pri Zrečanih je preloženo.