Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 9. 9. 2024


Preverite aktualne dogodke, ki so se zgodili na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah v zadnjem tednu dni.

TATVINA NA OBMOČJU SLADKE GORE

Dne 2. 9. 2024 so bili policisti PP Šmarje pri Jelšah obveščeni o tatvini hladilnika in kovinske palice z elektromotorjem za peko v kraju Sladka Gora. V zvezi s kaznivim dejanjem še zbirajo obvestila.

VOŽNJA POD VPLIVOM ALKOHOLA IN PRIDRŽANJE DO IZTREZNITVE

4. 9. 2024 so policisti PP Šmarje pri Jelšah na območju občine Šentjur ustavili in kontrolirali voznika osebnega vozila, ki je vozil vozilo v cestnem prometu pod vplivom alkohola. Vozniku je bila na kraju prepovedana nadaljnja vožnja, prav tako je bil pridržan do iztreznitve na PP Šmarje pri Jelšah. Zoper kršitelja je bil podan obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM

5. 9. 2024 so policisti v Bodrišni vasi obravnavali prometno nesrečo z udeležbo neznanega voznika neznanega kombiniranega vozila, bele barve, ki je zaradi nepravilnega prehitevanja trčil v stoječe tovorno vozilo na vozišču. Po trčenju je s kraja odpeljal in ni nudil podatkov lastniku poškodovanega vozila. V zvezi s prometno nesrečo še zbirajo obvestila.

PROMETNA NESREČA NA OBMOČJU OBČINE KOZJE

6. 9. 2024 so policisti na območju občine Kozje obravnavali prometno nesrečo, v kateri je bil udeležen uporabnik invalidskega vozička, ki je zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča zapeljal izven vozišča v jarek in se poškodoval. Na kraju je bil povzročitelju izdan plačilni nalog.