Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: 3. 9. 2024


Preverite aktualne dogodke, ki so se zgodili na območju Policijske postaje Rogaška Slatina v zadnjem tednu dni.

Podplat, 29. 8. 2024

Policisti so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru. Ugotovljeno, da je prišlo do konflikta med gostoma lokala, pri tem je eden zmerjal drugega. Policisti so mu izdali plačilni nalog.

Rogaška Slatina, 29. 8. 2024

Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči na slatinski obvoznici. Do nesreče je prišlo zaradi kršitve pravil o prednosti. Voznica je izsilila prednost vozniku osebnega avtomobila. Pri tem so se trije udeleženci telesno poškodovali. Zoper povzročiteljico bo uveden postopek o prekršku.

Strmec pri Svetem Florijanu, 30. 8. 2024

Policisti so bili obveščeni o požaru, v katerem se je ena oseba telesno poškodovala. Ugotovljeno je bilo, da je občan kuril suho travo, pri tem pa se je ogenj začel nenadzorovano širiti. Ogenj so pogasili lokalni gasilci. Kršitelju bo zaradi kršitve določil v zvezi s kurjenjem v naravnem okolju izdan plačilni nalog.

Rogaška Slatina, 2. 9. 2024

Policisti so bili obveščeni o nasilnem vedenju med sodelavcema, ko je v službenem času eden drugega žalil in se nasilno vedel do njega. Policisti so mu izdali plačilni nalog.

Rogaška Slatina, 2. 9. 2024

Neznanec je poklical oškodovanko ter jo pod pretvezo, da ima zanjo denar, prepričal, da mu je zaupala davčno številko ter podatke, ki jih je potreboval, da je na daljavo dostopal do njenega bančnega računa. Neznanec je opravil več transakcij ter jo oškodoval za približno 4.500 evrov.

Policisti občane opozarjajo, da NIKOMUR ne posredujejo svojih podatkov za dostop do bančnih računov!