Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Na občinskem prazniku nagrajen bivši dijak Šolskega centra Šentjur


Na nedavni slavnostni akademiji ob prazniku Občine Šentjur je pisno priznanje s knjižno nagrado prejel tudi (sedaj že bivši) dijak Šolskega centra Šentjur, Matej Jager.

Dijak Matej Jager je uspešno zaključil srednje strokovno izobraževanje, smer Kmetijsko-podjetniški tehnik, na naši Srednji poklicni in strokovni šoli. Na ŠC Šentjur imajo o njem le lepe besede: “Matej je marljiv, vesten ter zelo iznajdljiv dijak. Šolske obveznosti je izpolnjeval skrbno in odgovorno ter je med dijaki razvijal pozitivno klimo,” so zapisali v objavi na Facebooku.

Kot so poudarili, se je v vseh letih šolanja aktivno vključeval v delo razredne skupnosti, saj je bil v razredu zelo priljubljen in je rad pomagal sošolcem z učnimi težavami. V času srednješolskega izobraževanja se je aktivno vključeval v različne interesne in obšolske dejavnosti. Vsa leta je sodeloval pri promociji šole in sicer v obliki predstavitev Šolskega centra Šentjur, delavnic za učence OŠ ter s promocijo na različnih strokovnih sejmih.

Na šoli je vsa štiri leta šolanja sodeloval pri organizaciji in vodenju različnih kulturnih in drugih prireditev. Sodeloval je tudi v šolski dramski skupini in sicer v šolski igri Ta veseli dan ali Matiček se ženi ter v glasbenem videospotu naše srednje šole Dajmo, Šentjur.

Aktiven je bil tudi na športnem področju, saj se je udeleževal tekmovanj v krosu, kjer je predstavljal Šolski center Šentjur. 🏃‍♂️

Matej Jager bo šolanje nadaljeval na  Biotehniški fakulteti univerze v Ljubljani, in sicer v programu gozdarstvo.  1. bolonjska stopnja smer gozdarstvo.

“Na vseh področjih je bil vedno željan novih znanj in izkušenj, je vesten, zanesljiv, spoštljiv ter inovativen in zato menimo, da si je priznanje resnično zaslužil,” so še zapisali v ŠC Šentjur. Srednja poklicna in strokovna šola Šentjur ga je za nagrado tudi predlagala.

Vir foto: FB ŠC Šentjur

Poglejte še:

Občina Šentjur praznuje, podjetja vam voščijo vse najboljše ob prazniku