Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Na čelu šentjurske knjižnice prihaja do menjave. Svetniki bodo potrjevali novo direktorico


Na čelu Javnega zavoda Knjižnica Šentjur bo kmalu prišlo do spremembe. Poslavlja se namreč dosedanja direktorica, njeno mesto pa bi naj zasedla ena izmed zaposlenih v knjižnici.

Občinski svet Občine Šentjur bo na naslednji seji občinskega sveta, ki bo ta četrtek, odločal o podelitvi soglasja novi direktorici Javnega zavoda Knjižnica Šentjur. Do sedaj ga je dolga leta vodila Tatjana Oset, z Občine pa so nam sporočili, da je razlog za njen odhod upokojitev.

Kandidatka za novo direktorico šentjurske knjižnice je po naših neuradnih informacijah Saša Gaber, ki je do sedaj v knjižnici opravljala delo strokovne sodelavke za OE Ipavčev kulturni center Šentjur. Gabrova je diplomirala na teološki fakulteti Univerze v Ljubljani, v preteklosti pa delo opravljala v promociji, na Šolskem centru Šentjur in v ljubljanskem zavodu RAKMO. V Šentjur se je priselila iz Rogaške Slatine in začela delovati v Študentskem klubu mladih Šentjur ter klubu nekaj časa predsedovala, opravljala pa je tudi delo katehetinje.