Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

MNZ Celje: Rogaška gladko, Mons Claudius s točko, Šmarje prosto


Deževnemu vremenu in razmočenim igriščem navkljub sta dva od treh naših nogometnih klubov, ki letos nastopajo v ligi MNZ Celje, v soboto podala na zelenice in odigrala 3. prvenstveni krog.

NK Rogaška se je, brez trenerja Drobneta, ki je ta vikend že vodil nov klub, Muro, podala v gostovanje v Laško, kjer so Slatinčani pred 60 navijači gladko porazili domačo ekipo. Hitro so povedli z 2:0 z goloma Antonia Sakića v 16′ in 18′ minuti. Na 3:0 je v 23′ minuti zvišal Rok Štancar, v 27′ pa je Teodor Vodeb razblinil vse dvome o zmagovalcu, ko je Slatinčane povedel v veliko vodstvo s štirimi goli razlike.

Vse kar so zmogli domači do konca tekme je časten zadetek, ki ga je v 76′ minuti dosegel Luka Stopinšek.

NK Laško : NK Rogaška 1:4 (0:3)

Iz Rogaške sicer še niso sporočili, kdo bo pri vodenju članske ekipe nadomestil Drobneta, začasno pa jih vodi Boris Križanec. Drobne je v Muri debitiral z visoko domačo zmago 4:0 nad Primorjem, vlagateljev sin Steven Juncaj, ki ga Drobne za razliko od Žlogarja ni imel pomislekov postaviti v prvo enajsterico, pa se mu je oddolžil z zadetkom.

Zadovoljni Slatinčani po zmagi v Laškem (vir foto: FB profil NK Rogaška)

Nogometaši Mons Claudiusa iz Rogatca so doma gostili ekipo Žalca in pred 40 gledalci v deževnem vremenu odigrali srečanje brez zadetkov. Tekmo so odigrali na igrišču z umetno travo, zato moča ni bila resna ovira.

Vir foto: FB Zlatka Polajžer
Vir foto: FB Zlatka Polajžer

NK Mons Claudius : NK Žalec 0:0


NK Šmarje pri Jelšah je bilo v 3. krogu prosto, saj je v ligi 7 ekip, kar pomeni, da vsak krog ena izmed njih nima tekmeca.

Po nepopolno odigranih treh krogih (nekatere ekipe so na zelenico stopile šele enkrat) je NK Rogaška z dvema zmagama v vodstvu, Mons je z zmago in neodločenim izidom drugi, Šmarje pa zgolj z eno tekmo in remijem šesti.