Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Žur z Vžigovci v Šentjurju: večer nostalgije in znanih plesnih ritmov (foto)


Na travniku pri trgovskem centru Tržnica Šentjur so šentjurski študenti v soboto zvečer pripravili žur z narodno-zabavno skupino Vžigovci, ki pa zna, kot je pokazala tisto noč, igrati tudi na številne druge note. 

Dogodek je bil prava poslastica za vse ljubitelje dobre glasbe. Vžigovci so poskrbeli za živo glasbo, ki je prepletala stare slovenske in hrvaške pesmi. Večer je bil poln nostalgije in plesnih ritmov, ki so obiskovalce spravili na noge. Poleg glasbenega programa je bilo poskrbljeno tudi za izvrstno ponudbo hrane, ki je zadovoljila še tako zahtevne gurmane. Organizatorji so bili s številom obiskovalcev zelo zadovoljni in pravijo, da je to potrditev, da so takšni dogodki zelo priljubljeni med ljudmi.

Žur z Vžigovci (foto: Kozjansko.info)

 

Člani Študentskega kluba mladih Šentjur so kot soorganizatorji izjemni zadovoljni z izpeljanim dogodkom, v sodelovanju s kavarno Naš plac pa je bil cilj popestriti dogajanje v Šentjurju in ustvariti priložnost za druženje lokalnih prebivalcev in tudi prebivalcev s širšega območja ter zabavo. Organizatorji bi se radi posebej zahvalili vsem obiskovalcem in publiki, sponzorjem, sodelujočim in Vžigovcem z nepozabni večer.

Šentjurski študentski klub mladih pa v tem mesecu pripravlja tudi Bazenjenje na šentjurskem bazenu, obljubljajo pa program za vse starosti, od vodnih iger, tradicionalne drče, napihljivih igral, poslikave obraza, do stojnice s koktejli in dobro glasbo.

Oglejte si fotogalerijo z žura z Vžigovci: