Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Župan podpisal, slatinski mladinski center bo dobil nove prostore


Župan občine Rogaška Slatina mag. Branko Kidrič in g. Jože Hartl, direktor podjetja GES, gradbeništvo, energetika, sanacije, d.o.o, sta podpisala pogodbo o zagotovitvi dodatnih prostorov za Mladinski center Rogaška Slatina.

Prostori se bodo zagotovili v spodnji etaži Kulturnega centra, kamor bo možen dostop preko veznega hodnika iz obstoječih prostorov Mladinskega sveta. Novi dostop v Mladinski center pa bo zagotovljen tudi s strani promenade.

V sklopu projekta bo urejen nov prostor za izvedbo različnih kulturnih in glasbenih dogodkov z novim odrom za nastopajoče in prostorom za kulinarično ponudbo.

Aktivnosti mladih so v Rogaški Slatini v zadnjih letih dobile močan zagon. Da bi se pozitiven trend ohranil tudi v prihodnje, bo občina zagotovila  kvalitetnejše prostorske pogoje za organizacijo večjih dogodkov, delavnic, izobraževanj in drugih aktivnosti, kar bo pripomoglo k še večjemu vključevanju mladih v različne programe.

Vrednost podpisane pogodbe  znaša 260.000 evrov.  Izbor potrebne opreme pa se bo v prihodnje uskladil z vodstvom Mladinskega sveta.

Zaključek del je predviden jeseni leta 2024.