Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Zagrizni v Rogatcu 2024: organizatorji navdušeni nad “številčno prisotnostjo” obiskovalcev (foto)


V petek popoldne je v muzeju na prostem v Rogatcu potekal že 4. dogodek Zagrizni, na katerem različni ponudniki obiskovalcem pripravijo svoje kulinarične mojstrovine. Vse to pa podprejo s kvalitetno vinsko kapljico.

Organizatorji, Mladinsko društvo Rogatec, so bili navdušeni nad do sedaj rekordnim obiskom njihovega dogodka.

Foto: Blaž Lah, vir FB profil Mladinskega kluba Rogatec


“Dragi obiskovalci včerajšnjega Zagrizni v Rogatcu.Vaša številčna prisotnost na dogodku je bila izjemna in je resnično prispevala k nepozabnemu vzdušju. Z veseljem smo z ekipo Mladinskega društva spremljale, kako ste uživali v kulinaričnih dobrotah, ki so jih pripravljali naši ponudniki, ter raziskovali nove okuse in kombinacije,”
so zapisale organizatorke dogodka.

Članice Mladinskega društva Rogatec
Zagrizni v Rogatu je kulinarični dogodek, namenjen promociji lokalne hrane, pijače in gastronomskih specialitet.

Na dogodku lahko obiskovalci uživajo v degustaciji različnih jedi, ki jih pripravljajo lokalni ponudniki, vključno s kmeti, gostinci in drugimi proizvajalci. Poleg hrane so pogosto na voljo tudi različni domači izdelki, kot so vina, piva, siri, mesnine in druge lokalne dobrote.

Dogodek je priljubljen med domačini in turisti, saj nudi priložnost za okušanje avtentične lokalne kuhinje ter hkrati za spoznavanje tradicij in kulture območja Rogatca.

V FB objavi so se za pomoč pri postavitvi lokacije dogodka zahvalili gasilcem PGD Rogatec, podjetnikom, ki so jih podprli, pa tudi vsem obiskovalcem, ki so z obiskom podprli njihov dogodek ter tako izkazali željo po več takšnih vsebinah v njihovem kraju.

“Lahko rečemo, da je za nami zelo uspešen dogodek, tudi odzivi domačinov kažejo na to. Tekom poletnih priprav za Zagrizni v Rogatcu nas je ves čas spremljal moto: vse se da, če se hoče,” so za Kozjansko.info sporočile organizatorke iz tamkajšnjega mladinskega kluba.

Nekaj utrinkov vzdušja v Rogatcu si oglejte v spodnjih fotografijah Blaža Laha: