Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vedno bolj kakovostna odbojka na mivki v Gorici pri Slivnici, kjer so proslavili tudi obnovo igrišča


Športno društvo Gorica pri Slivnici je zadnji konec tedna izpeljalo tretji turnir moških dvojic v odbojki na mivki, uvod v dogajanje pa je bila slovesnost ob obnovi igrišča, ki so jo sicer izpeljali že v lanskem letu.

Odbojkarski utrinek; foto: ŠDGpS

Na odprtju sta se jim pridružila župan Občine Šentjur, mag. Marko Diaci, in predsednik Sveta Krajevne skupnosti Gorica pri Slivnici, Janez Palčnik, s katerima so prerezali otvoritveni trak in nazdravili s penino.

Predsednik ŠDGpS, Rok Pezdevšek, je ob tem povedal: “Rad bi pa poudaril, da nam projekta prenove nebi uspelo izpeljati brez Občine Šentjur, KS Gorica pri Slivnici in dveh sponzorjev podjetja Vilkograd in Kovinarstva Plank, ki sta nam, ko je zmanjkalo sredstev za ograjo, priskočila na pomoč in vse opravila brezplačno.”

Najboljši odbojkarji; foto: ŠDGpS

Na odbojkarski turnir so poleg domačih in bližnjih udeležencev prišli tudi tekmovalci iz Šempetra v Savinjski dolini, Maribora in Ljubljane. V finalu sta se srečali dve domači ekipi, kar je po mnenju organizatorjev pokazatelj, da se v Gorici igra ena izmed boljših odbojk. Lanska zmagovalca sta končala na 4. mestu, kar po njihovem kaže na to, da je turnir iz leta v leto bolj kakovosten.

Pivo-pong utrinek; foto: ŠDGpS

Končni vrstni red:

  1. mesto: Roman Iskrač-Alen Fideršek (ŠD Gorica pri Slivnici)
  2. mesto: Aljaž Kumberger-Anej Krajnc (ŠD Gorica pri Slivnici)
  3. mesto: Timi Gabrijan-MaximRozman (Maribor)

Letošnja novost turnirja je bil t.i. beerpong turnir, kjer je sodelovalo 12 ekip, prvo mesto pa je šlo dvojici Lesjak-Pintar.