Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Strunafest 2024: Grad Podčetrtek v znamenju zvokov rock skupine Big Foot Mama (foto, video)


Po nekajletnem premoru se je v Podčetrtek udarno vrnil Strunafest, kjer je rokerje po srcu in duši zabavala skupina Big Foot Mama.

Letošnja izvedba dogodka se je odvila pod zvezdami pred že skoraj v celoti obnovljenim gradom Podčetrtek. Dogodek pod organizacijo Turizem Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje GIZ je na grajski hrib privabil mnogo obiskovalcev vseh starosti. Te sta dodobra ogreli slovenski skupini Barni band in Dunraven.

Oder pod gradom Podčetrtek

Za veliki finale je na oder stopila vsem poznana rock skupina Big Foot Mama, ki ima za sabo že več desetletij delovanja in mnogo izdanih uspešnic, kot so Led s severa, Sam’ prjatla in Nisem več s tabo. Njihove pesmi so v energično razpoloženje spravile vse pred odrom, za glasbeni zaključek pa so poskrbeli člani skupine Piksel Prfekt.

Poleg glasbene poslastice so za obiskovalce organizatorji pripravili tudi gostinjsko ponudbo. Za vse žejne je bila na voljo pijača, lačni pa so se lahko nasitili z burgerjem, hot dogom, krompirčkom in drugimi dobrotami.

Strunafest je eden izmed večih dogodkov na gradu. Ta je v zaključni fazi svoje obnove, konec meseca pa se naj bi odprl za javnost.

Obiskovalci navdušeni nad izborom nastopajočih 

Predskupini sta poslušalce dodobra ogreli za udaren nastop članov skupine Big Foot Mama. O njih nam je z veseljem naslednje povedal Jaka iz Podčetrtka: “Big Foot Mama je ena izmed mojih ljubših slovenskih skupin. Sem res vesel, da so prišli v Podčetrtek. Super je ta Strunafest, uživamo!

Že danes, 10. avgusta pa bo v Podčetrtku ponovno pestro. Sredi kraja po Trški cesti bo potekal Lovrenčev sejem, kjer se bodo ponujali domači pekovski in mesni izdelki, medeni izdelki, nakit, naravna kozmetika in mnogo več. Popoldan se bo v sklopu dogajanja odvilo tekmovanje društev kmetic v pripravi pohane svinjske ribice in krompirjeve solate. Več o dogodku tukaj.

V nadaljevanju si oglejte fotografije in video z dogodka:

 

In še fotografije: