Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Še ena moč pod šentjurskim obročem


Šentjurska košarkarska zasedba je dobila trenutno najvišjega člana kolektiva. To je postal 208 centimetrov visoki Beograjčan Radoš Šešlija.

32-letni košarkar je bil nazadnje član Borca iz Banja Luke za katerega je v prvi ligi Bosne in Hercegovino na tekmo prispeval po 10 točk in ujel 7 odbitih žog. V ABA2 ligi je povprečno dosegal 12 točk in zbral 6 skokov.

Pred tem pa je bil član kolektivov v Srbiji. Člansko kariero je začel pri Novem Sadu, jo nadaljeval v istem mestu pri Vojvodini, najdlje pa se je zadržal pri beograjskem FMP, eno sezono pa je igral tudi pri Metalcu iz Valjeva.

Ob podpisu dogovora za Šentjur je podal naslednjo izjavo: “Vesel sem sklenitve sodelovanja s KK Šentjur. prvič se podajam v tujino, z maksimalno osredotočenostjo v zastavljene cilje. Po pogovoru s trenerjem Janom Šentjurcem sem imel super občutke, saj so mi všeč načrti oziroma cilji. Verjamem, da je pred moštvom Šentjurja lepa sezona.”

Trene Jan Šentjurc je ob tem dodal: “Z Radošem smo dobili igralca z izkušnjami iz ABA in ABA2 lige, kjer je imel dobro prejšnjo sezono pri Borcu. Gre za zelo borbenega igralca, ki gre v vsako tekmo z veliko energije in prepričan sem, da bo to energijo prenesel na vso ekipo.”