Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 12. 8. 2024


Preverite aktualne dogodke, ki so se zgodili na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah v zadnjem tednu dni.

GOLJUFIJA PRI NAKUPU RAČUNALNIKA

Dne 6. 8. 2024 se je na PP Šmarje pri Jelšah zglasil občan in naznanil, da se je preko spleta dogovoril s podjetjem iz Anglije za nakup računalnika za avtodiagnostiko in podjetju nakazal dogovorjeni znesek. Po prejetem računalniku je ugotovil, da računalnik nima nameščene vse programske opreme za vozila vseh znamk kot je bilo navedeno v oglasu. Policisti zbirajo informacije v zvezi s sumom storitve kaznivega dejanja.

VOŽNJA POD VPLIVOM ALKOHOLA

8. 8. 2024 so policisti na območju občine Šmarje pri Jelšah ustavili in kontrolirali voznika osebnega vozila, ki je vozil vozilo v cestnem prometu pod vplivom alkohola. Vozniku je bila na kraju prepovedana nadaljnja vožnja in odvzeto vozniško dovoljenje. Zoper kršitelja je bil podan obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

NA BENCINSKEM SERVISU NI PLAČAL GORIVA

Dne 10. 8. 2024 so bili policisti obveščeni s strani zaposlene na bencinskem servisu na območju PP Šmarje pri Jelšah, da je neznani moški v osebni avtomobil natočil gorivo, za katerega pa ni plačal računa. V zvezi s sumom storitve kaznivega dejanja še zbirajo informacije

VLOM V STANOVANJSKO HIŠO

11. 8. 2024 so bili policisti obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo na Kozjanskem. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec z orodjem na vzvod snel okno prizidka stanovanjske hiše in iz notranjosti odtujil dve motorni žagi. V zvezi s kaznivim dejanjem še zbirajo informacije.