Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: torek, 27. 8. 2024


Preverite aktualne dogodke, ki so se zgodili na območju Policijske postaje Rogaška Slatina v zadnjem tednu dni.

Ceste, 21. 8. 2024

Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči, v kateri je voznik osebnega avtomobila zapeljal s ceste na travnato površino in trčil v leseni križ. V prometni nesreči se je lahko telesno poškodoval. Zaradi povzročitve prometne nesreče mu je bil izdan plačilni nalog.

Rogaška Slatina, 22. 8. 2024

Policisti so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru. Ugotovljeno je bilo, da je bivši mož žalil in zmerjal prijaviteljico, zato mu je bil izdan plačilni nalog.

Rogaška Slatina, 23. 8. 2024

Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči, oziroma o padcu kolesarja v krožišču. V prometni nesreči se je kolesar telesno poškodoval in je bil odpeljan v Splošno bolnišnico Celje. Zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča in posledično padca mu je bil izdan plačilni nalog.

Negonje, 24. 8. 2024

Policisti so bili obveščeni o motenju nočnega miru in počitka. Občan je namreč ob treh zjutraj predvajal glasno glasbo, kar je seveda motilo sosede. Zaradi kršitve mu je bil izdan plačilni nalog.

Rogaška Slatina, 25. 8. 2024

Občanka je na policijsko postajo Rogaška Slatina prinesla avtomobilski ključ s tekstilnim in kovinskim obeskom, ki ga je našla na stopnicah pri cerkvi v Rogaški Slatini.

Lastnika avtomobilskega ključa policisti naprošajo, da se zglasi na policijski postaji, kjer bo ključ lahko prevzel.