Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Že 20 tisoč obiskovalcev na stolpu Kristal v Rogaški Slatini


Ob otvoritvi stolpa Kristal v Rogaški Slatini 23. maja so na Občini Rogaška Slatina predvideli, da ga bo do konca leta obiskalo 35.000 obiskovalcev. Kakšna atrakcija je nova slatinska pridobitev, priča podatek, da ga je zgolj v dveh mesecih obiskalo že 20 tisoč ljudi.

V Občini Rogaška Slatina je bila 23. maja otvoritev Stolpa Kristal, kjer se je zbralo 2.500 ljudi. Investicijski program je predvidel 60.000 obiskovalcev letno, v prvem letu pa naj bi bilo teh 35.000. Na Občini z veseljem ugotavljajo, da se je samo v dveh mesecih na stolp povzpelo že 20.000 obiskovalcev.

Da ga ljudje res smatrajo za atrakcijo, ki jo je ob obisku Kozjansko-Obsoteljskega res treba obiskati, kažejo številne obiska stolpa na družabnih omrežjih z bolj ali manj domiselnimi “selfiji”.

Objave obiskovalcev stolpa Kristal na Facebooku
S temi besedami na FB strani občine Rogaška Slatina promovirajo svojo atrakcijo:

“Stolp Kristal je s svojo edinstveno zunanjo podobo in imenom poklon steklarski tradiciji Rogaške Slatine. S svojim konceptom urbanega razgledišča predstavlja napredek v razvoju in turistični ponudbi destinacije.  Ponuja vrsto zanimivosti in razburljivih doživetij: panoramsko dvigalo, s katerim do vrha potrebujete 35 sekund, med dvigom pa lahko opazujete destinacijo, sprehod po prosojnih tleh, zaprto razgledno ploščad, odprto razgledišče na 104 metrih, virtualno doživetje »Let s Pegazom«, zato vabljeni, da obiščete Stolp Kristal.”

Preberite še:

Občani Rogaške Slatine! Ob občinskem prazniku vam vse najboljše želijo slatinski podjetniki in javne ustanove