Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Pred občinskim praznikom stekel mednarodni Anin turnir


V pričakovanju občinskega praznika, ki bo nastopil konec julija, so v Občini Rogaška Slatina priredili Tradicionalni mednarodni Anin turnir.

Balinarsko športno društvo Rogaška Crystal je v Športni dvorani Balinček pripravilo mednarodni balinarski turnir, na katerem je sodelovalo dvanajst ekip iz Slovenije in Hrvaške. Z najboljšim rezultatom je do zmage prišla ekipa Bulin Pan Križevci iz Hrvaške, drugi so bili člani ekipe Jarunsko Jezero, tretje mesto je osvojila ekipa Adriatic Zagreb, na četrto mesto pa je se uvrstila prva ekipa iz Slovenije, in sicer Slovenske Konjice.

Balinarje je pozdravil župan občine Rogaška Slatina, mag. Branko Kidrič. Po tekmovanju sta medalje in pokale podelila Vili Friškovic in Jože Verk, predsednik BŠD Rogaška. Ob tekmovanju so organizatorji za sodelujoče pripravili tudi pogostitev in bogat srečelov. Po koncu dogodka so se v društvu z naslednjimi besedami zahvalili vsem, ki so prišli: “Hvala vsem za včerajšnjo uspešno izvedbo turnirja. Našim igralcem in članom, ki so pomagali pri pripravi in delitvi hrane, pripravi igrišč ter pri srečelovu.”

Vir foto: FB/Balinarsko Športno Drustvo Rogaska Crystal
Vir foto: FB/Balinarsko Športno Drustvo Rogaska Crystal
Vir foto: FB/Balinarsko Športno Drustvo Rogaska Crystal