Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 22. 7. 2024


Preverite aktualne dogodke, ki so se zgodili na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah v zadnjem tednu dni.

PROMETNA NEZGODA NA KOLESARSKI STEZI

Dne 15. julija se je v Vonarju zgodila prometna nesreča z udeležbo voznika električnega kolesa in električnega skiroja. Vzrok prometne nezgode je bil vožnja po levi enega od udeleženih, ki je trčil v nasproti vozečega drugega udeleženega. Policisti so povzročitelju prometne nezgode na kraju izdali plačilni nalog.

ZAPELJAL V JAREK

Istega dne se je zgodila prometna nesreča na območju Loke pri Žusmu. Policisti so na kraju ugotovili, da je voznik osebnega avta zaradi vožnje preblizu roba vozišča zapeljal v jarek. Na vozilu je nastala materialna škoda, povzročitelju pa je bil izdan plačilni nalog.

GOLJUFIJA

17. julija se je na policijo zglasil občan in naznanil, da ga je znanka z lažnim prikazovanjem hudih življenjskih okoliščin prepričala, da ji je posodil večjo količino denarja, a mu denarja ni vrnila tako kot sta se dogovorila ob izposoji. Policija bo osumljeno ovadila na sodišče zaradi storitve kaznivega dejanja goljufije.

KRŠITEV JRM V ŠMARJU PRI JELŠAH

18. julija je občanka v eni od šmarskih trgovin kričala in zmerjala zaposlene in stranke trgovine, tako da so zaposleni poklicali policijo. Kršiteljica se je ob prihodu policije pomirila in odšla domov, policisti pa so ji pred tem zaradi kršitve javnega reda in miru izdali plačilni nalog.