Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 1. 7. 2024


Preverite aktualne dogodke, ki so se zgodili na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah v zadnjem tednu dni.

VOŽNJA POD VPLIVOM ALKOHOLA

Dne 26. 6. 2024 so policisti ustavili in kontrolirali tujega državljana, ki je vozil osebni avtomobil v cestnem prometu pod vplivom alkohola. Vozniku je bila na kraju prepovedana nadaljnja vožnja in odvzeto vozniško dovoljenje. Kršitelj je bil pridržan na PP Šmarje pri Jelšah in zaradi vožnje pod vplivom alkohola priveden v takojšnji postopek k sodišču za prekrške.

PRISVOJIL SI JE NAJDEN DENAR

27. 6. 2024 so bili policisti s strani občana obveščeni, da je opravil dvig gotovine na bankomatu v Šmarju pri Jelšah, po opravljeni transakciji pa je v reži bankomata pozabil denar, ki si ga je najditelj protipravno prilastil.

Najditelja oz. najditeljico policisti pozivajo, da se zglasi na PP Šmarje pri Jelšah, da bodo lahko denar vrnili lastniku.

TATVINA DENARJA  Z BANČNEGA RAČUNA

Istega dne se je na PP Šmarje pri Jelšah zglasil občan in naznanil, da mu je neznani storilec oz. storilka iz bančnega računa na neznan način odtujil večji znesek, o čemer je bil oškodovanec obveščen z SMS-sporočilom banke. Oškodovanec je o tem obvestil svojo banko, prav tako v zvezi s sumom storitve kaznivega dejanja policisti še zbirajo informacije.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM

28. 6. 2024 so policisti v naselju Podčetrtek obravnavali prometno nesrečo z udeležbo voznika osebnega avtomobila, ki je na parkirišču trgovine trčil v parkiran osebni avtomobil. Po trčenju je s kraja odpeljal in ni nudil podatkov lastniku parkiranega vozila. V nadaljevanju je bil povzročitelj izsleden in mu je bil izdan plačilni nalog.

PROMETNA NESREČA KOLESARKE

29. 6. 2024 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči kolesarke. Slednja je na območju Kozjega vozila po klancu navzdol in pri tem padla. Pri padcu se je lažje poškodovala.