Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Policijska postaja Šentjur z novim komandirjem


Z današnjim dnem je vodenje Policijske postaje Šentjur prevzel Bojan Šipek. Zadnjih 8 let je kot na isti postaji delal kot pomočnik načelnika, svojo policijsko pot pa je kot policist začel na Policijski postaji Laško, kjer je vrsto let opravljal tudi dela vodje policijskega okoliša. Včeraj je zadnji delovni dal imel dosedanji dolgoletni načelnik Ludvik Petrič.

Ludvik Petrič, Marko Rožej in Bojan Šipek; foto: PU Celje

Petrič se bo upokojil s 25. julijem, v tem mesecu pa je dopolnil 40 let policijske kariere. Kot policist pripravnik je službeno pot začel na Policijski postaji Celje, jo nadaljeval v Šentjurju kot pomočnik komandirja in komandir, tri leta je kot inšpektor za posebne naloge delal v takratnem Uradu načelnika, zadnjih 25 let pa je vodil Policijsko postajo Šentjur, ki je pristojna za občini Dobje in Šentjur.

Primopredajo sta opravila v prisotnosti Marka Rožeja, vodje Sektorja uniformirane policije Policijske uprave Celje, ki nadomešča direktorja PU. Ob tej priložnosti se je Rožej dolgoletnemu načelniku Petriču zahvalil za predanost policijskemu delu in za vse uspehe, Bojanu Šipku pa zaželel vse dobro na novi poti.