Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Novo na Kozjansko.info: osmrtnice


Smrt je žalosten, a hkrati neizogiben trenutek našega zemeljskega bivanja: ne samo, da čaka vsakega izmed nas, temveč nas razžalosti, ko se iz tega sveta poslovi naš dragi svojec, prijatelj, sosed, znanec ali kdo drug, ki je bil del našega življenja, zdaj ali nekoč.

Nemalokrat se zgodi, da življenjske poti prijateljev iz mladih let peljejo vsaksebi, se z njimi ne vidimo, srečamo vrsto let, ali pa se morda povežemo zgolj preko omrežij. A spomin na skupne čase ne zbledi in ko pride njihova ura, bi se radi od njih poslovili na njihovi zadnji poti. Spet drugič umre nekdo, ki je živel ne tako daleč od nas, a nas vest o njegovi smrti ne doseže.

Osmrtnice služijo ravno temu: da obvestijo in povežejo ljudi ob zadnji uri katerega izmed njih. Odločili smo se, da jih uvedemo tudi na Kozjansko.info in s tem pripomoremo k obveščanju o tem žalostnem trenutku za odhajajočega in ljudi, ki jim je bil blizu.

Naš portal mesečno povprečno obišče 150 tisoč različnih ljudi, tako s Kozjanskega in Obsotelja kot od drugod, ki jih zanimajo naši kraji. Med njimi so izseljenci, prebivajoči drugod po Sloveniji ali po svetu, ljudje, ki so za seboj pustili družino, sorodnike, prijatelje, znance. To je priložnost, da so obveščeni, kdaj se ti poslavljajo s tega sveta.

Osmrtnice na Kozjansko.info lahko spremljate na povezavi:
https://kozjansko.info/zadnje-osmrtnice/

Preko našega portala jo lahko vpišete tudi sami.

Za objavo osmrtnice na Kozjansko.info se lahko odločite tudi ob urejanju pogreba pri pogrebni službi Gekott. Z drugimi pogrebnimi službami na našem območju se za sodelovanje nameravamo še dogovoriti.

Smiselno je objaviti osmrtnice ljudi, ki so bivali na območju osmih občin Kozanskega in Obsotelja: Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Rogaška Slatina, Rogatec, Podčetrtek, Kozje, Bistrica ob Sotli, Dobje.

V uvajalnem obdobju je objava osmrtnice na Kozjansko.info brezplačna.