Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Monošus Rogaška Slatina: “one man band” glasbeniki pokazali, kaj znajo (video)


Prvi petek v juliju se je MC Slatna prelevil v prizorišče tretjega mednarodnega festivala Monošus – gre za srečanje mladih solo glasbenikov iz Slovenije in tujine, ki ga že tretjič pripravljajo mladi v Rogaški Slatini.

Natančneje, za organizacijo 3. festivala OneMan bandov Monošus sta poskrbela Matija Kvesić in Ines Janjić, v Kulturnem centru Rogaška Slatina pa so nastopili Market Gareden iz Kopra, Man Machine iz Zagreba, Manduria – Alessandro iz Milana in ČudNoReĐe prav tako iz Zagreba.

Nekaj njihovih nastopov si lahko ogledate v spodnjih video posnetkih, ki sta jih na Facebooku delila Robert Šket in Nani Poljanec.

Dobro vzdušje je bilo že popoldne na zunanjem prizorišču:

Kot so zapisali na FB profilu Mladinskega sveta Rogaška Slatina, so obiskovalci uživali ob izvrstnih domačih picah in hladnem pivu, medtem ko so oder zavzeli vrhunski slovenski in tuji glasbeniki, ki so poskrbeli za nepozaben glasbeni večer.

Vir foto: FB profil Mladinskega sveta Rogaška Slatina

 

Vir foto: FB profil Monošus, Jahvno Joža

 

Roko Kvesić Janjić je med samim dogajanjem ustvaril osupljiv grafit:

Vir foto: FB profil Monošus

Za ljubitelje tovrstnih festivalov so se v nepozabnem večeru prepletali umetnost, glasba in kulinarika. Organizatorji napovedujejo, da bo tako tudi naslednje leto.