Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Javno zbiranje ponudb za oddajo v najem grajske kavarne v gradu Podčetrtek


Občina Podčetrtek objavlja javno zbiranje ponudb za oddajo poslovnega prostora v najem, in sicer gre za grajsko kavarno v etaži gradu Podčetrtek.

Predmet oddaje v najem je poslovni prostor – grajska kavarna v etaži gradu Podčetrtek, na naslovu Cesta na grad 37, parc. št. 916, k. o. 1229 – Podčetrtek, ki obsega gostinski prostor, shrambo in kuhinjo v skupni izmeri 91 m2 ter teraso v izmeri 24 m2, s souporabo dostopnih poti, hodnikov in sanitarij.

Tloris etaže z prostori kavarne; vir foto: Občina Podčetrtek

V etaži in na terasi se bo delno prepletal javni program turistične ponudbe na gradu, zato je območje najema v gostinskem prostoru in na terasi omejeno na zgoraj navedeno kvadraturo. Poslovni prostor se oddaja v najem za opravljanje gostinske dejavnosti v stanju in z opremo, ki se nahaja v samem prostoru in je v lasti najemodajalca. Za dodatno notranjo opremo poskrbi najemnik sam in se ne poračuna z najemnino.

Najemna pogodba bo sklenjena za določen čas 2 leti z možnostjo podaljšanja, če je podaljšanje v skladu z veljavno zakonodajo. Pogodba se sklene najpozneje v roku 15 dni po opravljeni izbiri najugodnejšega ponudnika.

Najnižja ponudbena oziroma izhodiščna cena je 575,00 EUR na mesec brez DDV.

Ponudniki morajo ponudbe predložiti najkasneje do srede, dne 7. 8. 2024, do 10.00 ure, v zaprti ovojnici na naslov: Občina Podčetrtek, Trška cesta 59, 3254 Podčetrtek, z oznako »Ponudba za najem poslovnega prostora – grajska kavarna – NE ODPIRAJ«. Na zadnji strani kuverte mora biti naveden naziv in naslov ponudnika. Ponudniki lahko pošljejo ponudbe priporočeno po pošti, vendar morajo na naslov prispeti do določenega datuma in ure.

Javno odpiranje ponudb bo v sredo, dne 7. 8. 2024, ob 11.00 uri, v sejni sobi Občine Podčetrtek, Trška cesta 59, 3254 Podčetrtek. Predstavniki ponudnikov se morajo v primeru prisotnosti pri odpiranju ponudb izkazati s pooblastilom ponudnika.

V primeru, da se na dan odpiranja ponudb zaradi nepredvidenega razloga komisija ne more sestati, se določi nov datum odpiranja ponudb, ki bo objavljen na spletni strani Občine Podčetrtek, in sicer pod objavo predmetnega javnega zbiranja ponudb.

Vse dodatne informacije o oddaji poslovnih prostorov v najem ter dogovor glede ogleda so na voljo na Občini Podčetrtek, Trška cesta 59, 3254 Podčetrtek (ga. Mojca Amon), na tel. št. (03) 818 27 80 ali e-naslovu: [email protected].

Javno zbiranje ponudb

Ponudba za najem – grajska kavarna