Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Kozjem znana najboljša tenisača občine: Blaž z 20., Mojca s 5. lovoriko


Tenis klub Kozje je na prvo junijsko nedeljo izpeljal 29. občinsko prvenstvo članov v tenisu, ki se ga je udeležilo devet tekmovalcev, še 20. pa je bil najboljši Blaž Hartl.

Najboljši tenisači Kozjega; vir foto: OK

V finalu je tokrat premagal Zvonka Ivačiča, ki se je tako po lanskem tretjem mestu letos zavihtel še stopničko višje. V tekmi za tretje mesto je lanski finalist Gregor Volaušek, ki se je med najboljše štiri uvrstil šestič, tretjič pa je ostal na tretji stopnički, premagal Romana Gradiška. Slednji je po številu uvrstitev v polfinale sicer drugi najuspešnejši za Blažem, saj mu je to uspelo 17-krat, vendar pa je od tega letos že desetič prvenstvo končal na nehvaležnem četrtem mestu.

Teden dni kasneje kot so najprej načrtovali so izpeljali še občinsko prvenstvo za članice. Slednje še nima tolikšne tradicije kot moško, saj je bilo šele peto. Udeležilo se ga je pet igralk, še petič pa je občinska prvakinja postala Mojca Volavšek. V napetem finalu je premagala Jernejo Kocman, za katero je bil to največji uspeh po dveh tretjih mestih. Tretja je bila Nina Kovačič, ki je prav tako dosegla najboljšo uvrstitev na občinskih prvenstvih, četrta pa je bila Sanja Debelak.