Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Tajfun LIV SMART PAD: revolucija v upravljanju hidravličnih dvigal

Sodobna tehnološka oprema in programska oprema sta ključni za učinkovito in varno upravljanje hidravličnih dvigal. Tehnološki napredek omogoča boljšo natančnost, hitrost in varnost pri dviganju in premikanju težkih bremen. Z uporabo naprednih tehnologij lahko operaterji izvajajo bolj zapletene naloge z večjo zanesljivostjo in manj napakami.

Z razvojem lastne tehnološko napredne upravljalne konzole s pripadajočo programsko opremo je podjetje Tajfun LIV, član skupine Tajfun, odprl vrata novi dobi upravljanja Tajfun LIV-ovih hidravličnih dvigal.

Sledijo trendom v svetu, ki narekujejo:
  • Avtomatizacijo: Uporaba avtomatiziranih sistemov, ki zmanjšujejo potrebo po ročnem delu in povečujejo produktivnost,
  • IoT (Internet of Things): Povezovanje dvigal s pametnimi napravami in sistemi za izboljšano spremljanje in nadzor v realnem času,
  • oddaljeno upravljanje: Možnost nadzora in upravljanja dvigal na daljavo, kar povečuje fleksibilnost in varnost.

Tajfun LIV SMART PAD je pametna upravljalna konzola z zaslonom na dotik in integracijo s programsko opremo za ANDROID

Zaradi razlik v zahtevnosti upravljanja so krmilni sistem Tajfun LIV SMART PAD ločili na dvoje: Upravljalni sistem za odpadaška dvigala in upravljalni sistem za gozdarska dvigala. Oba sistema sta ekvivalentna, saj upravljanje odpadaških dvigal zahteva dodaten nadzor nad (pre)obremenitvijo dvigal.

Celoten grafični vmesnik sestavljajo trije prikazi:

1. Prikaz glavnega zaslona: Prikazuje status delovanja sistema.

  • Vse ključne informacije za upravljalca dvigala: tlak v sistemu, delovne ure, temperatura olja, napetost sistema, položaj dvižnega kraka, položaj mostu, raztezanje opornikov, …
  • Obremenitve po conah: trenutne, največje obremenitve, …
  • Orientacije prikaza con.

2. Prikaz sistemskega zaslona: Prikazuje podrobnejše informacije o delovanju sistema, ki so namenjene strokovnjaku (recimo serviserju), ne toliko upravljalcu dvigala.

3. Prikaz informacij o podjetju.

Uporaba Tajfun LIV SMART PAD konzole in povezane aplikacije za android prinaša številne prednosti:

  • Enostavna uporaba: Intuitivni vmesniki, ki zmanjšujejo čas učenja in izboljšujejo učinkovitost operaterjev,
  • večja natančnost in varnost: Natančnejši nadzor nad preobremenitvami, nagibi, premiki dvigala, kar zmanjšuje tveganje za napake, prevrnitve in lom dvigala,
  • sledenje in analiza podatkov: Možnost spremljanja delovanja v realnem času in analiza podatkov za optimizacijo procesov,
  • oddaljeno spremljanje: Operaterji lahko spremljajo in nadzirajo dvigala na daljavo, kar omogoča večjo fleksibilnost in odzivnost.

 

Prihodnost je v napredni avtomatizirani tehnologiji, ki bo olajšala vašo uporabniško izkušnjo pri upravljanju kamionskih dvigal. Več na spletni strani podjetja Tajfun LIV.

 

Naročena objava