Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Razstava Tomos motorjev v Gorici pri Slivnici navdušila obiskovalce


Dogodki v sklopu šentjurskega poletja se zelo hitro odvijajo. Eden takšnih je bila tudi tridnevna razstava motorjev znamke Tomos v kulturnem domu v Gorici pri Slivnici, ki jo je organiziralo Tomos društvo Srečkoti. 

Razstava je bila na voljo za ogled prejšnji konec tedna, sestavljalo pa jo je okoli 70 motorjev in nekaj delovnih strojev. Organizatorji so dodali tudi kratek glasbeni spremljevalni program, med drugim je v soboto dopoldan in popoldan potekala predstavitev motornega agregata.

Kulturni dom je v času razstave obiskal tudi župan občine Šentjur, Marko Diaci, ki je povedal, da je presenečen in zadovoljen s številom obiskovalcev in da mu je razstava zelo všeč ter da se počuti nostalgično, saj si je v mlajših letih tudi on lastil enega izmed Tomosovih motorjev.

Razstava Tomos motorjev (foto: FB profil Tomos društvo Srečkoti)

 

Predsednik Tomos društva Srečkoti, Roman Novak, je dejal, da je bil nad obiskom zelo presenečen in zadovoljen, saj je takšen dogodek težko organizirati. Dodal je tudi, da se zahvaljuje vsem članom društva, sponzorjem ter vsem, ki so pri pripravi razstave na kakršenkoli način pomagali.

Tomos društvo v pol leta z več kot 120 član

Tomos društvo Srečkoti iz Gorice pri Slivnice sicer uradno obstajaj šele od letošnjega januarja, vendar je želja za ustanovitev tovrstnega društva obstajala že mnogo let prej. Društvo trenutno šteje nekaj več kot 120 članov, nad čimer je predsednik navdušen. Člani društva se zelo radi udeležijo tudi dogodkov drugih društev, najbolj pa sodelujejo s Tomos društvom iz Bistrice ob Sotli. Društveno druženje in vožnja s Tomosi pa je na sporedu vsako nedeljo zjutraj, se pa člani enkrat na leto odpeljejo tudi na Pašman v sosednjo Hrvaško.