Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Preobrazba gasilskega doma PGD Donačka gora v polnem teku


Gradnja prizidka oz. prenova gasilskega doma Prostovoljnega gasilskega društva Donačka gora je v zadnjem času lepo napredovala.

Del obnovljenih sanitarij; foto: PGD Donačka gora

V zadnjem času so gasilci obnovili sanitarije, kjer so med drgugim položili novo keramiko, zmontirali nova umivalnika, pisoarja, školjki, obnovili električno inštalacijo, prav tako pa so  zmontirali tudi nova vrata s podboji.

V društvu so se odločili tudi za prenovo garaže za vozilo GV-1. Tako so prebelili zidove, obnovili električne inštalacije in zmontirali novo razsvetljavo.
Pogled na obnovljeno garažo; foto: PGD Donačka gora

Dela izvajajo tudi na samem prizidku, ki je dobil sivo barvo, v katero bo odet tudi ves gasilski dom. Dela so se lotili tudi pri novi garaži, kakor tudi mansardi.

Ob dnevu državnosti so začeli z rušenjem starih sanitarij, sejne sobe in kuhinje, kamor bo razširjena dvorana, skupaj bo večja za 46 kvadratnih metrov. Pred tem sta izvajalec del in statik izvedla začasno podporo strešne konstrukcije.

Pri društvu so še zapisali, da je bilo v delo vloženih veliko prostovoljnih ur, za kar se svojim članom zahvaljujejo, zahvala pa velja tudi obrtnikom za opravljena dela.