Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 24. 6. 2024


Preverite aktualne dogodke, ki so se zgodili na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah v zadnjem tednu dni.

PROMETNA NEZGODA S HUDIMI TELESNIMI POŠKODBAMI

Dne 19. 6. 2024 se je v Vrenski Gorci zgodila prometna nesreča z udeležbo dveh vozil. V prometni nezgodi so bile tri osebe poškodovane, ena od teh pa je zadobila hudo telesno poškodbo. Policisti bodo povzročiteljico prometne nezgode ovadili na pristojno sodišče.

PROMETNA NEZGODA V MESTINJU

Dne 20. 6. 2024 se je zgodila prometna nesreča v Mestinju. Policisti so na kraju ugotovili, da je do nesreče prišlo zaradi izsiljevanja prednosti voznice osebnega avtomobila, ki je trčila v avto na prednostni cesti. Na vozilih je nastala materialna škoda, povzročiteljici pa je bil izdan plačilni nalog.

PROMETNA NEZGODA V ŠMARJU PRI JELŠAH

Istega dne se je v Šmarju pri Jelšah zgodila prometna nezgoda, kjer je voznik osebnega avtomobila zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v pred sabo vozeč avtobus. Poškodovanih oseb ni bilo na vozilih pa je nastala materialna škoda. Povzročitelju so policisti na kraju izdali plačilni nalog.

V GROBELCAH PADEL MOPEDIST

Dne 22. 6. 2024 se je v Grobelcah zgodila prometna nezgoda z udeležbo mopedista. Policisti so na kraju ugotovili, da je vinjen mopedist brez varnostne čelade zaradi neprilagojene hitrosti padel sam. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v Splošno bolnišnico Celje, kjer je bilo ugotovljeno, da je pri padcu zadobil lahko telesno poškodbo. Mopedistu so policisti zaradi kršitev cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog.

KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU NA ŠMARSKI NOČI

Istega dne je na javni prireditvi Šmarska noč prišlo do kršitve javnega reda in miru, kjer je po prepiru več obiskovalcev eden udaril drugega tako, da je poškodovani moral iskati pomoč v zdravstvenem domu. Ob prihodu policistov na kraj se kršitelj ni pomiril in je bilo zoper njega odrejeno pridržanje na policijski postaji. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

TATVINA TELEFONA

Prav tako 22. 6. 2024 je na PP Šmarje pri Jelšah občan naznanil tatvino telefona. Neznani storilec je na javni prireditvi Šmarska noč večer nazaj oškodovancu z mize odtujil mobilni telefon in ga oškodoval za več sto evrov. Policija bo skušala izslediti storilca in bo zoper njega podala kazensko ovadbo na tožilstvo.