Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 17. 6. 2024


Preverite aktualne dogodke, ki so se zgodili na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah v zadnjem tednu dni.

Dne 12. 6. 2024 so policisti na območju občine Podčetrtek obravnavali prometno nesrečo z udeležbo voznika do katere je prišlo zaradi vožnje preblizu desnem robu vozišča. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

Istega dne so bili policisti obveščeni o vlomu v dve osebni vozili na območju Šmarje pri Jelšah. O okoliščinah storitve kaznivega dejanja še zbirajo obvestila.

13. 6. 2024 so bili policisti obveščeni o požaru na osebnem vozilu na območju Kozjanskega. O okoliščinah požara policisti še zbirajo obvestila.

14. 6. 2024 so bili policisti obveščeni o nasilju v družini na območju Šmarja pri Jelšah. Kršitelju je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja, prav tako pa bo zoper kršitelja podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Istega dne so bili policisti obveščeni o tatvini PVC kanalizacijskih cevi z delovišča v Mestinju. Obvestila o okoliščinah storitve kaznivega dejanja še zbirajo.

Dne 15. 6. 2024 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči z udeležbo dveh vozil na območju Belega. Ugotovljeno je bilo, da je do prometne nesreče prišlo zaradi vožnje po levem smernem vozišču enega od udeleženih voznikov, vendar na kraju z ogledom ni bilo možno določiti povzročitelja prometne nesreče, prav tako pa sta voznika podala nasprotujoči si izjavi glede krivde. Izpisan bo uradni zaznamek za zavarovalnico.

16. 6. 2024 so bili policisti obveščeni prometni nesreči s telesnimi poškodbami, v kateri je bila udeležena kolesarka. Ugotovljeno je bilo, da je do prometne nesreče prišlo zaradi vožnje kolesarke preblizu levemu roba vozišča. Kršiteljici je bil izdan plačilni nalog.