Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Občani Šmarja, to so vam namenjena voščila ob občinskem prazniku

Na pragu občinskega praznika, ki ga občina Šmarje pri Jelšah tradicionalno praznuje v zadnjih junijskih dneh, je sinoči potekala slavnostna seja občinskega sveta, kateri je sledila Šmarska noč.

Z obeh dogodkov boste kmalu lahko prebrali reportažo na Kozjansko.info. Še pred tem pa poglejte voščila, ki so vam jih namenila nekatera ugledna in uspešna šmarska podjetja ter druge organizacije, tako ob občinskem prazniku kot ob bližajočem se dnevu državnosti, ko smo si Slovenci izborili svojo samostojno in neodvisno državo.

MOS

Vital Mestinje

Nova Slovenija, OO Šmarje pri Jelšah

Avropralnica Avtoline

Območna obrtno-podjetniška zbornica Šmarje pri Jelšah

Razvojna agencija Sotla


Spoštovane občanke in občani občine Šmarje pri Jelšah,
ob prazniku vaše občine vam iz srca čestitamo in želimo obilo uspehov, zdravja ter osebne sreče. Naj se naša, vaša skupnost še naprej razvija ter raste v duhu sodelovanja in medsebojne podpore.

Kolektiv Razvojne agencije Sotla

 

Spoštovani občani in občanke občine Šmarje pri Jelšah,

Iskrene čestitke ob vašem prazniku. Želimo vam, da ostanete ponosni člani svojega kraja, skupnosti, občine, ponosni na vašo zgodovinsko in kulturno dediščino, tako lepo predstavljeno v novih prostorih TIC-a Šmarje pri Jelšah. In da jo znate bogatiti s svojim prispevkom in dosežki.

In prav tako vse najboljše ob 25. juniju, dnevu državnosti, ko se spominjamo zgodovinskega trenutka našega naroda: ustanovitvi samostojne in neodvisne države Slovenije. 

Ekipa Kozjansko.info