Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Izleti po Amalfijski obali – dragulju Kampanije

Na jugu Kampanije, med Neapljem in Salernskim zalivom, se razteza čudovita Amalfijska obala. Znana je po smaragdnih zalivih, bogati kulturni dediščini, okusnem limončelu in pastelnih hiškah, ki se stiskajo med skalami. Potovanje po tem območju ponuja dih jemajoče razglede na bleščeče modro-zeleno morje, kjer se ob vsakem ovinku vijugaste ceste odpira nov spektakularen pogled. Raziščite obmorska mesta, ribiške vasi, naravne rezervate, zgodovinske papirne mline, vinograde ter nasade limon in oljk, ki dodajajo še večji čar tej idilični destinaciji.

Odkrijte luksuzne turistične storitve s Sorrento Voyage

Sorrento Voyage je ekskluzivna agencija, ustanovljena z namenom, da izboljša izkušnjo obiskovalcev Amalfijske obale. Giuseppe in Francesca, ustanovitelja agencije, združujeta svojo ljubezen do lokalnih tradicij in kreativnost, da ponudita edinstvene storitve. Njihova ponudba vključuje izlete z ladjo, kuharske tečaje peke neapeljske pice in romantična doživetja, zasnovana tako, da se obiskovalci zaljubijo v lepoto in čar Amalfijske obale. Izbira Sorrento Voyage pomeni izbiro avtentičnega, prilagojenega in nepozabnega doživetja.

Luksuzne turistične storitve po Amalfijski obali

Sorrento Voyage je idealna izbira za prestižne turistične storitve na Amalfijski obali, Capriju, Sorrentu, Positanu in Amalfiju. Njihova ponudba zajema organizacijo čudovitih porok na razkošnih lokacijah in jahtah, kuharske tečaje v zasebnih vilah z vrtom s pogledom na Li Galli, izlete z ladjami po Capriju, Sorrentu, Amalfijski obali, Ischii in Procidi, romantična doživetja na ladjah, helikopterjih in luksuznih avtomobilih ter zasebne prevoze. Z obsežnimi izkušnjami in predanostjo strankam, Sorrento Voyage ponuja edinstvene in prilagojene doživetja, ki obiskovalce popeljejo v nepozabne trenutke na teh čudovitih lokacijah.

Izjemni izleti z ladjami

Agencija ponuja tudi izjemne izlete z ladjami po Capriju in Amalfijski obali, kjer lahko uživate v razgledih in ekskluzivnih doživetjih. Zavezani so k zagotavljanju pristnih in privlačnih izkušenj, ki slavijo lokalno kulturo, tradicije in kulinariko. Z 24/7 podporo strankam in skrbno načrtovanimi izleti, Sorrento Voyage omogoča brezskrbne in razkošne storitve, kjer vsak detajl prispeva k edinstvenemu doživetju.

Edinstvena potovanja po meri

Sorrento Voyage oblikuje edinstvena, po meri narejena potovanja, ki gostom omogočajo odkrivanje ikoničnih krajev na izviren način. Nenehno uvajajo nove standarde v luksuznem potovanju, predvidevajo potrebe strank in ponujajo vrhunske storitve, kot so zasebni prevozi v luksuznih avtomobilih in skrbno izbrane nastanitve. Od kakovosti prevozov do skrbi za nastanitve si prizadevajo preseči pričakovanja strank. Pod strastnim vodenjem Giuseppa in Francesce je vsak detajl skrbno obravnavan, kar zagotavlja izjemno doživetje.

 

Naročena objava