Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Iz Dobovca odšel izkušeni reprezentant, namesto njega član mlade državne selekcije


Po odhodu trenerja Kujtima Morine, ki je bil v sedmih sezonah zraven pri največjih uspehih Futsal kluba Dobovec, je vrste črno-belih zapustil tudi eden najboljših igralcev zadnjih let, Klemen Duščak.

Slednji je bil član Dobovca zadnjih šest sezon, v minuli pa je v rednem delu tekmovanja dosegel 11 golov.

Ob odhodu iz kluba je sporočil: “Bila je težka odločitev, saj po šestih zelo uspešnih sezonah zapuščam klub, v katerem sem res užival, in osvojil, kar se je dalo v Sloveniji.”

Alen Ruis; vir foto: NZS

Po drugi strani pa kadrovska služba Dobovca ne miruje. Danes so objavili vest, da so se dogovorili za sodelovanje z Alenom Ruisom, sicer članom mlade reprezentance, zadnjo sezono pa je igral v Ljutomeru, kjer je za tamkajšnji klub v rednem delu sezone zadel 14-krat. 20-letnega igralca krasi močen udarec z obema nogama, pohvali pa se lahko tudi z igranjem v tujini. Pol leta je namreč prebil v Benetkah.

Nekaj dni pred tem so pri Dobovcu sklenili tudi dogovor z njegovim nekdanjim soigralcem, dve leti starejšim Tilnom Rajterjem. V zadnji sezoni je v rednem delu dosegel 5 golov. Ob tem je dejal: “Ko sem prejel klic Dobovca, sem nekako vedel, da je napočil čas za korak naprej v moji karieri. Zavedam se, kaj pomeni Dobovec, ne samo v Sloveniji, temveč tudi v Evropi. Srečen sem, da sem dorasel tej ravni. Ogromno je še prostora za napredek v moji igri, zato sem prepričan, da sem izbral pravo pot. Zmeraj si želim biti najboljši, vendar je za to treba trdo garati, kar povezujem z mentaliteto Dobovca, kjer so cilji zmeraj najvišji.”

Preberite tudi:

Rogatec predstavljen v turistični oddaji Na lepše