Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Domačin ustanovil portal s spletnimi dražbami: izklicne cene tudi do 50 % nižje od ocenjene vrednosti

Iščete nepremičnino, avtomobil, kmetijsko mehanizacijo in še mnogo več po ugodnih cenah? Potem je pravi naslov spletni portal topdrazbe.si. Ustanovitelj portala je domačin Dejan Tržan, ki je pravi naslov tudi za popravilo računalniške opreme na območju Kozjanskega.

Spletni portal topdrazbe.si vam ponuja informacije o vseh javnih dražbah v Sloveniji. Dražbe so splošno zelo privlačne, saj lahko izklicne cene padejo pod 50% ocenjene vrednosti.

Na spletni strani so ustvarili tudi posebno kategorijo “TOP PRODAJE”, kjer najdete najbolj zanimive dražbe. Prav tako se lahko naročite na brezplačna obvestila o dražbah, da boste vsakodnevno obveščeni o novih dražbah. Kot član portala imate dostop do vseh informacij o vsaki javni dražbi, vključno z dokumenti prodaje, cenilnim poročilom, lokacijo dražbe ter kontaktnimi podatki prodajalca. Nekatere informacije so brezplačne, medtem ko so druge na voljo z nakupom enega izmed zelo ugodnih paketov.

Spletni portal topdrazbe.si ponuja tudi številne kategorije in filtre, ki vam omogočajo enostavno iskanje želenih informacij. Zaradi ugodnega dostopa je portal primeren tako za podjetja kot tudi za fizične osebe. Na portalu lahko najdete dražbe za različne vrste nepremičnin in premičnin, vključno z: hišami, stanovanji, poslovnimi prostori, poslovnimi stavbami, počitniškimi objekti, zemljišči, garažnimi mesti, avtomobili, tovornimi vozili, stroji, kmetijsko opremo, elektronsko opremo, motorji, poslovnimi deleži, vrednostnimi papirji, blagovnimi znamkami in terjatvami. Preverite celotno ponudbo na spletnem portalu topdrazbe.si.

Podjetje se ukvarja tudi s popravilom računalniške opreme na območju Kozjanskega. Za vse morebitne težave se tako lahko obrnete na Dejana Tržana preko elektronskega naslova: [email protected] ali telefonske številke 040 223 093.

 

Naročena objava