Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Desetletje teniških srečanj Kozjega z Gorenjci


V začeku meseca so na desetem prijateljskem srečanju srečali veterani Tenis kluba Kozje in Tenis kluba Gorenja vas, od tega petič na Kozjanskem. Dopoldan so si najprej skupaj ogledali grad Podsreda, nato pa so se prestavili v Kozje, kjer so se pomerili na teniškem igrišču.   

Kot je zapisal Roman Gradišek, prijateljska srečanja potekajo od leta 2016 naprej. Prvo leto so se dobili dvakrat, od takrat naprej pa po enkrat na leto, tako da je bilo letošnje srečanje jubilejno deseto.

Najbolj redni udeleženci; foto: TKK

Vsak klub vsako leto zastopa osem tenisačov veteranov, ki pa od lanskega leta dalje več ne igrajo en proti drugemu, temveč sestavijo dvojice, ki so sestavljene iz enega domačina in enega gosta. Letos so lanski sistem še nekoliko nadgradili, tako da so se dvojice v vsakem krogu spremenile. Tako je vsak igralec odigral tri tekme s tremi različnimi soigralci iz drugega kluba. Po 12 odigranih tekmah so dobili dva igralca, ki sta zmagala vse tri tekme, to sta bila Damir in Jože.

Sledilo je druženje v Športnem parku Kozje, ko so ob hrani in pijači obujali spomine na prejšnjih devet druženj. Domačini so pripravili še priložnostni spominek za tiste, ki so se udeležili vseh desetih srečanj. Poleg obeh predsednikov in pobudnikov srečanj, domačega Romana in gostujočega Izidorja je to bil le še en domačin Jožko.