Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Termalcem ni uspelo ponovno presenetiti


Košarkarji Termi Olimia Podčetrtek so sinoči zaključili z letošnjo prvoligaško sezono, saj so tudi v drugi četrtfinalni tekmi izgubili z domžalsko zasedbo.

V rednem ligaškem tekmovanju so varovanci Davorja Brečka pred mesecem in pol ugnali ekipo, ko jo trenira Slatinčan Damjan Novaković, tokrat pa so bili pred polnimi tribunami domače dvorane nekoliko prekratki.

Termalci so na začetku dvakrat povedli, a so rezultatsko pobudo imeli gostje. Ti so v 12 minut vodili za 6, Podčetrtani pa so v 14. minuti preko najboljšega domačega strelca Igorja Strugerja povedli s 25:24. Nekaj časa sta bili ekipi izenačeni v zaključku prvega polčasa pa so “potegnili” Domžalčani, ki so na glavni odmor šli s prednostjo 6 točk. V tretjem kvartalu so se domači najbolj približali na 4 točke zaostanka, gostje pa so svojo prednost znova povišali ob koncu četrtine in po pol ure igre vodili za 13. V 34. minuti je na zelo napolnjenih tribunah završalo, ko je Domen Bratož s trojko zadel za 64:68 in malo kasneje dodal še par točk iz polaganja. Isti igralec je prispeval nadaljnjih 5 točk za domače. V 37. minuti je bilo na semaforju 71:70. Do konca so Podčetrtani dosegli samo še točko, gostje pa so ob koncu bili za spoznanje bolj mirni. Termalci so v svojih vrstah pogrešali Igorja Stoimenova, ki se je poškodoval na tekmi v Domžalah.

Terme Olimia Podčetrtek : Kansai Helios Domžale 72:77 (14:15, 21:26, 17:24, 20:12)
Struger 23, Bratož 14, Atanacković 13, …

V domačem taboru so sezono ocenili kot odlično, po tekmi pa so k druženju povabili tudi goste, ki so to gesto izpostavili.