Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

ŠUDR-ova liga na polovici spomladanskega dela, v društvu aktivni tudi na drugih področjih


V letošnji veteranski rekreativni ligi malega nogometa, ki se odvija pod okriljem Športno umetniškega društva Rifnik Šentjur, sodeluje osem ekip, ki prihajajo iz različnih občin.

Po štirih odigranih kolih so na vrhu razpredelnice kot edini brez poraza Sokoli 96. Svoj položaj bodo skušali ohraniti na petkovem derbiju s tretjeuvrščeno ekipo iz Virštanja.

Dodajmo, da je ob igrišču vedno poskrbljeno za dobro vzdušje, zato ima vse skupaj še dodatno prijetno noto.

Aktivnosti ne pojenjajo
Ob postavitvi mlaja v Novi vasi; vir foto: ŠUDR

ŠUDR je eno najaktivnejših društev na Šentjurskem. Pred mesecem dni so z naslednjimi mislimi obeležili 11 let delovanja:

“Hvaležni smo za vse članice in člane, ki s svojo zagnanostjo in talenti poskrbijo, da izvedemo vse projekte in izpeljemo vse zastavljene cilje. Hvaležni za vso podporo lokalne skupnosti, podjetnikov, podjetij in posameznikov, ki verjamejo v nas in naše dogodke. Še na mnoga leta, da bo naš kraj dihal s polnimi pljuči in bo vanj vdahnjene še mnogo življenjske energije.”

Utrinek s kresa v Novi vasi; vir foto: ŠUDR

V šentjurski Novi vasi so nedavno poskrbeli za postavitev mlaja in prvomajski kres.

V soboto bodo izpeljali četrti tek na Rifnik, tek pa je vključen tudi v trojček tekov po kozjanskih hribih, kamor štejeta tudi junijski Rokov tek v Šmarju pri Jelšah in avgustovski tek na Rudnico.