Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Rešitev za slovenske kmete je tu!

»Če bi prej vedel za vas, sploh ne bi več jamral,« je rekel kmet, ko je izvedel za znamko Hofman.

Kmetom namreč res ni lahko. V sodobnih časih, ko se zakoni skoraj tedensko spreminjajo in cene samo rastejo, še kako pride prav »obliž na rano«, ki se mu v kmetijskem svetu po novem reče »HOFMAN«.
To je znamka, ki je na trgu prisotna sicer že dobrih 5 let, a se je v zadnjem času zelo razširila na trgu, povečal pa se je tudi njen prodajni program.
Kmetijska, gradbena in gozdarska mehanizacija Hofman se že nekaj časa zelo uspešno prodaja tako pri nas kot tudi širše po Evropi (Avstrija, Nemčija, Švica, Hrvaška, Slovaška in Češka …).
Kakovost po dostopni ceni je pri znamki Hofman na prvem mestu, kar pomeni, da so stroji Hofman primerni in zelo dobrodošli tudi na manjših in srednje velikih kmetijah.

V naboru je zelo širok spekter strojev, od tistih za kmetijski program (kosilnice, zgrabljalniki, obračalniki, mini balirke, krožne brane, podrahljači, gruberji, plugi, freze, mulčerji, traktorski platoji, škropilnice, mešalnice krmil …) do raznih novosti, kot so mini bagri Hofman pri gradbeni mehanizaciji ter cepilniki drv, rezalno cepilni stroji, klešče za hlodovino, gozdarske prikolice, krožne žage pri gozdarski mehanizaciji.

Več o ponudbi strojev Hofman pa na spletni strani www.hofman.at, kjer bo zagotovo vsak kmet našel stroj zase.

Lahko pa kakšnega od strojev Hofman vidite tudi v živo, 2. junija 2024 od 12.00 ure dalje.
Podjetje Lagerhof namreč skupaj s Strojnim Krožkom Slovenske Konjice v Ločah, nasproti Kaferne, pripravlja demonstracijo kmetijskih strojev.
Igral bo ansambel Golte, na voljo pa bo tudi okusna hrana in hladna pijača.