Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 27. 5. 2024


Preverite aktualne dogodke, ki so se zgodili na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah v zadnjem tednu dni.

PROMETNE NESREČE

Dne 22. 5. 2024 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči na območju Kozjanskega, kjer je prišlo do trčenja med voznico osebnega vozila in voznikom tovornega vozila,. Udeleženca prometne nesreče nista utrpela telesnih poškodb. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

23. 5. 2024 so policisti na območju Platinovca obravnavali prometno nesrečo z udeležbo voznice osebnega avtomobila, ki je zaradi neprilagojene hitrosti z vozilom zdrsela z vozišča ter obstala na klančini ob drevesu pred prepadom. V času prometne nesreče je bil v vozilu še sopotnik, kateremu so iz vozila pomagali gasilci z rezanjem pločevine vozila. Voznica in sopotnik v vozilu sta se telesno poškodovala. Zoper povzročiteljico bo na pristojno okrožno državno tožilstvo podana kazenska ovadba zaradi povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti.

25. 5. 2024 je prišIo do prometne nesreče v kraju Šmarje pri Jelšah, kjer je voznik osebnega vozila na prehodu za pešce trčil v pešca, ki pa ni utrpel telesnih poškodb. Policisti so vozniku osebnega vozila izdali plačilni nalog.

Istega dne so bili policisti napoteni na območje občine Bistrica ob Sotli, kjer je prišlo do prometne nesreče med motoristom in traktorjem zaradi nepravilnega prehitevanja motorista, ki je prehiteval voznika kmetijskega traktorja, ki je zavijal levo. Motorist je bil zaradi hudih teíesnih poškodb s helikopterjem odpeljan v UKC Maribor. Ogled prometne nesreče so prevzeli policisti PPP Celje, ki bodo zoper voznika motornega kolesa ustrezno ukrepali.

NASILJE V DRUŽINI

23. 5. 2024 so bili policisti obveščeni, da je bil občan fizično nasilen do svoje zunajzakonske partnerke v prisotnosti njunih mladoletnih otrok. Po vseh zbranih Obvestilih in okoliščinah kaznivega dejanja, bomo o ugotovitvah obvestili okrožno državno tožilstvo.

25. 5. 2024 so bili policisti napoteni na območje občine Podčetrtek, od koder je klicala občanka in naznanila, da ji je vnuk zagrozil z nožem. Osumljenemu je bila izrečena prepoved približevanja, na podlagi katere se ne sme približati oškodovanki, prav tako je ne sme nadlegovati po komunikacijskih sredstvih. Po vseh zbranih obvestilih in dokazih bo o ugotovitvah obveščeno pristojno okrožno državno tožilstvo.

PADEC OTROKA S TOBOGANA

26. 5. 2024 so bili policisti obveščeni, da je s tobogana v padel otrok. Z zbranimi obvestili in ogledom kraja dogodka je bilo ugotovljeno, da je otrok pri padcu iz tobogana utrpel Iahko telesno poškodbo. O ugotovitvah bo po vseh zbranih obvestilih obveščeno pristojno okrožno državno tožilstvo.