Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 20. 5. 2024


Preverite aktualne dogodke, ki so se zgodili na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah v zadnjem tednu dni.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM

Dne 13. 5. 2024 so policisti v kraju Imeno obravnavali prometno nesrečo s pobegom. Pobegli voznik je bil naknadno izsleden in mu je bil izdan plačilni nalog.

SKRUNITEV GROBA

V naselju Šmarje pri Jelšah so policisti obravnavali kaznivo dejanje skrunitev groba, ki ga je poškodoval neznani storilec. Zoper navedenega še poteka preiskava in bomo o zadevi pristojno tožilstvo obvestili s kazensko ovadbo.

VLOM V OPTIKO

Dne 16. 5. 2024 so bili policisti obveščeni o vlomu v optiko na območju Podčetrtka. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec iz optike odtujil vsa očala kot tudi nekaj pripomočkov za delo. Z dejanjem je lastniku povzročil večjo materialno škodo.

PADEC KOLESARJA

Istega dne so opravili ogled kraja prometne nesreče v kraju Hrastje ob Bistrici, kjer je zaradi neprilagojene hitrosti na lokalni cesti padel kolesar. Slednji se je pri tem lažje telesno poškodoval in je bil z reševalnim vozilom odpeljan na nadaljnji pregled v Splošno bolninico Celje. Izdan mu je bil plačilni nalog.

Z OSEBNIM VOZILOM SE PREVRNIL NA BOK

17. 5. 2024 so policisti v nočnem času obravnavali prometno nezgodo v kraju Pristava pri Mestinju, kjer je voznik osebnega vozila zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom, zapeljal z vozišča, trčil v betonske stopnice ob vozišču, nakar se je vozilo prevrnilo na bok. Voznik in sopotnica sta se pri tem lažje telesno poškodovala. Vozniku je bil izdan plačilni nalog.

ŽALILA JO JE

Dne 19. 5. 2024 so morali policisti posredovati v kraju Mestinje, kjer je občanka žalila najemnico stanovanja. Kršiteljici je bil izdan plačilni nalog.