Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina, 28. 5. 2024


Rogaška Slatina, 21.5.2024
Policisti so prejeli prijavo o spletni prevari, ko so neznanci z bančnega računa občana prenakazali okoli 28.000 eurov. Policisti zbirajo obvestila, občanom pa svetujemo naj ne omogočajo neznancem prijave v njihovo spletno banko, naj ne nudijo kakršnihkoli osebnih podatkov oz. omogočajo oddaljenega dostopa do telefona oz. računalnika.

Rogatec, 21.5.2024
Policisti so obravnavali kaznivo dejanje zatajitve, ko je občan na bankomatu dvignil denar in ga tam pozabil. Neznanec si je denar prilastil.

Tekačevo, 22.5.2024
Policisti so obravnavali prometno nesrečo, ki se je zgodila zaradi prekratke varnostne razdalje povzročiteljice. Izdan ji je bil plačilni nalog.

Rogaška Slatina, 24.5.2024
Policisti so obravnavali prometno nesrečo v kateri je bil udeležen kolesar. Ta je zaradi neprilagojene hitrosti padel in se pri tem poškodoval.

Tlake, 26.5.2024
Policisti so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo. Ugotovljeno je bilo, da je bil iz hiše odnešen denar. V preteklem tednu beležimo več vlomov v vozila in stanovanjske hiše. Občane pozivamo k samozaščitnem ravnanju (v vozilih ne puščajte vrednih predmetov, ko odidete od doma, predvsem v večernem času, pustite prižgane luči,…) in pozivamo, da ob pojavu sumljivih vozil o tem takoj obveščate policijo.