Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Pivo Haler: popolna osvežitev za vaš poletni piknik in vsakdan

V Pivovarni Haler že od leta 1996 varijo domače pivo znamke Haler. Naravno kvašeno pivo Haler je zvarjeno po nemškem – starograjskem receptu. Pivo je naravno brez dodanih konzervansov, nefiltrirano in ne pasterizirano. Njihova piva se ponašajo tudi z več priznanji.

Katere vrste piva nudijo?

V Pivovarna Haler varijo več vrst piva, med njimi svetlo pivo, temno pivo, zeleno pivo s konopljo, jantarni Pale ale, radler z okusom limete in v zimskem času Winter ale. Več o posameznem pivu lahko izveste na njihovi spletni strani https://pivovarna.haler.si/, kjer so podrobneje predstavljeni.

Pivo v njihovi pivnici v Olimju ponujajo kot točeno pivo. Lahko ga vzamete tudi s seboj v različnih embalažah. Na voljo je v steklenicah po 0,5 L (vse vrste piva razen radlerja), pločevinkah (svetlo, temno, zeleno, pale ale) in plastenkah (svetlo, temno, radler).

Idealno pivo za poletne piknike

Pivovarna Haler ponuja tudi najem točilnih aparatov. Najem točilnega aparata je odlična priložnost, da svoje poletne zabave povzdignete na višjo raven in poskrbite za brezskrbno druženje. Aparat vam dostavijo in namestijo, tako da ste lahko popolnoma brez skrbi.

Za rezervacijo točilnega aparata in vrhunskega piva za vašo zabavo pokličite 051 424 689 (Miran).

Nudijo tudi dostavo piva, datume dostav lahko spremljate na njihovi Facebook strani.

Za več informacij so vam na voljo na telefonski številki 051 424 689 ali na e-mail naslovu [email protected].

Obiščete lahko tudi njihovo spletno stran: https://pivovarna.haler.si/

Naročena objava

Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.