Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Novaković podprvak, Markovinovič na priprave mlajših članov povabil tri košarkarje klubov z našega območja


Sinoči se je s tretjo tekmo finalne serije zaključilo letošnje državno prvenstvo v košarki. Do svojega tretjega naslova podprvaka je kot trener prišel Slatinčan Damjan Novakovič, ki je v tej sezoni vodil domžalsko zasedbo, ki pa ni uspela ogroziti Cedevite Olimpije, ki je serijo končala brez poraza.

V začetku tedna je na Rogli s pripravami na evropsko prvenstvo začela reprezentanca do 20 let. Njen selektor je Slatinčan Peter Markovinovič, ki je minulo sezono vodil ekipo Šentjurja. Na priprave je povabil tri igralce klubov z našega območja, in sicer Nala Belka iz Šentjurja in Gašperja Škorjanca ter Tristana Vukovića iz Term Olimia Podčetrtek.

EP se bo začelo 13. julija in se bo odvijalo na Poljskem. Slovenija se bo v skupinskem delu pomerila s selekcijami Črne gore, Litve in Islandije.

Dodajmo, da je Šentjurčan Dejan Mihevc kot pomočnik Sašu Filipovskemu v nemškem Wuerzburgu trenutno v polfinalu končnice, kjer se njegova ekipa, ki je v rednem delu zasedla 5. mesto meri z Bayernom, ki redni del sezone končal na samem vrhu.