Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Ljudska univerza Šentjur z raznolikimi “učnimi urami” za vse generacije (foto)


Meseca maj in junij sta na Ljudski univerzi Šentjur rezervirana za Tedne vseživljenjskega učenja. Tudi letos so prevzeli funkcijo območnega koordinatorja, kjer med 10. majem in 15. junijem  skupaj z več kot 25 podizvajalci izvajajo brezplačne dogodke.

Mnogo se jih je zvrstilo že v prvih dveh tednih. Med drugim so jih lepo sprejeli v Štore Steel d.o.o., kjer so si ogledali železarski obrat, pri Centru za krepitev zdravja Šentjur so si izmerili telesno sestavo, poslušali kvalitetno predavanje Rok Kovačiča dolgotrajni oskrbi starejših, izvedli Dan za kakovost, obiskali Minoritski samostan Olimje, se udeležili tržnice znanja na Paradi učenja v Šmarju pri Jelšah, izvedli delavnico o zdravem življenjskem slogu s Centrom za krepitev zdravja, imeli dneve odprtih računalniških tečajev in otvorili kar dve razstavi z naslovom Vesoljski objem ter Med kozjanskimi griči.

Vir foto: spletna stran https://www.lusentjur.si/u

Pod njihovim okriljem pa je bilo izvedeno tudi veliko dogodkov na osnovnih šolah v občini Šentjur in Štore.

Prihajajoči teden vas Ljudska univerza Šentjur vabi, da se jim pridružite na delavnici makrameja, ki jo bo 29. maja ob 10. uri v veliki učilnici Občine Šentjur izvedla njihova članica Univerze za tretje življenjsko obdobje Albina Verhovšek ter delavnico o čuječnosti mag. Žige Čamernika, ki bo v četrtek, 30. maja, prav tako v učilnici Občine Šentjur.
Člani LU Šentjur na obisku v samostanu Olimje