Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Rogaška z zmago v gosteh ujela 7. mesto


Nogometaši Rogaške so spomladi zelo “vroči”, kar so potrdili na včerajšnjem gostovanju pri Domžalah, od koder so se vrnili z zmago, ob tem pa domačo zasedbo, ki ima tekmo manj ujeli na 7. mestu razpredelnice.

Domači so si edino pravo priložnost ustvarili na začetku srečanja, a potem, ko je trener Oskar Drobne, v prvi minuti opravil vratarsko menjavo.

Slatinčani so do zmagovitega zadetka prišli v 4. minuti, ko je iz gneče po prostem strelu s težkega položaja zadel Brazilec Thalisson Charles Alves Moreira.

Razen ene priložnosti gostujočega golgeterja Patrika Mijića na srečanju ni prišlo do položajev, ki bi resneje ogrožali katerega od vratarjev.

Domžale : Rogaška 0:1 (0:1)
Strelec: 0:1 Thalisson (4.’).
Domžale: Štubljar, Mutavčić, Nwakwo, Offenbacher (od 84.’ Perc), Hodžić, Markuš, Pišek, Tolić (od 61. Dovžan Karahodžić), Topalović (od 71.’ Đapo), Stuparević, Šturm (od 46. Kolobarić).
Rogaška: Lorber (od 1.’ Mulalić), Kambić, Vujčić, Diaby, Lovrić, Thalisson, Flis, Kregar (od 90.’ Sim), Kurež (od 81.’ Majcenič), Prenkpalaj (od 81.’ Ruskovački), Mijić.
Rumeni kartoni: Šturm, Hodžić; Mulalić.

V soboto, 13. aprila, bo ob Sotli regijski derbi, saj se bo ob 15. uri začela tekma s Celjem, ki zaseda prvo mesto na lestvici.