Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah, 1. 4. 2024


PROMETNA NESREČA V OBČINI ŠMARJE PRI JELŠAH

V četrtek, 28. marca so policisti PP Šmarje pri Jelšah na območju občine Šmarje pri Jelšah obravnavali prometno nesrečo z udeležbo voznika osebnega avtomobila, ki je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal izven vozišča v jarek in se lahko telesno poškodoval. Ugotovljeno je bilo, da je voznik vozil pod vplivom alkohola, zaradi česar mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje. Zoper njega je bil na Okrožno sodišče v Celju podan obdolžilni predlog.

PRISVOJIL SI JE NAJDEN DENAR

V petek, 29. marca so bili s strani občana obveščeni, da je opravil dvig gotovine na bankomatu v naselju Podčetrtek, nakar je po opravljeni transakciji v reži bankomata pozabil denar, katerega si je najditelj protipravno prilastil.

 Najditelja oz. najditeljico policisti pozivajo, da se zglasi na PP Šmarje pri Jelšah, da bodo lahko najdeni denar vrnili lastniku.

NASILJE V DRUŽINI

29.3.2024 je policiste  PP Šmarje pri Jelšah obvestila občanka,  da izvenzakonski partner nad njo izvaja nasilje. Osumljenemu je bila izrečena prepoved približevanja, na podlagi katere se ne sme približati oškodovanki, prav tako je ne sme nadlegovati po komunikacijskih sredstvih. Po vseh zbranih obvestilih bodo o ugotovitvah obvestili okrožno državno tožilstvo.

TATVINA OSEBNEGA AVTOMOBILA

V soboto, 30.3.2024 so bili policisti PP Šmarje pri Jelšah obveščeni, da je bil v času od 19.00 ure 29.3.2024 do 13.00 ure 30.3.2024 izpred gospodarskega poslopja na območju občine Podčetrtek odtujen osebni avtomobil znamke Renault Scenic. V zvezi kaznivega dejanja še zbirajo obvestila.