Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: 2. 4. 2024


Preverite aktualne dogodke, ki so se zgodili na območju Policijske postaje Rogaška Slatina v zadnjem tednu dni.

Rogaška Slatina, 26. 3. 2024

Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči, v kateri je voznica osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti trčila v vozilo, ki je zaradi okvare obstalo na vozišču. Povzročiteljica se je pri tem poškodovala.

Drevenik, 29. 3. 2024

Policisti so bili obveščeni o nesreči na območju Boča, kjer se je poškodoval planinec. Ugotovljeno je bilo, da je poškodovani hodil po poti proti vrhu ter pri tem zdrsnil in padel približno 50 m po strmi skalnati nabrežini. Pri tem se je hudo telesno poškodoval in je bil s pomočjo gorske reševalne službe ter zdravstvenega osebja oskrbljen ter transportiran do reševalnega vozila.

Rogaška Slatina, 30. 3. 2024

Policisti so bili obveščeni o pretepu na parkirišču pred slatinskim nakupovalnim centrom. Pri tem je bilo ugotovljeno, da sta se sprla oškodovanec in neznani kršitelj, ki sta nato med sabo še fizično obračunala. Policisti zbirajo obvestila o dogodku in prosijo vse priče dogodka, da pokličejo na PP Rogaška Slatina na tel. št. (03) 818-54-50 ali na anonimno tel. št. policije 080 1200.

Rogatec 31. 3. 2024

Policisti so obravnavali kaznivo dejanje nasilja v družini in osumljenemu izrekli ukrep prepovedi približevanja. Preiskovalni sodnik je ukrep potrdil in podaljšal. Osumljeni je bivališče zapustil, zoper njega pa bo na tožilstvo podana kazenska ovadba.