Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Zadnji Anin večer te sezone namenili mamicam


V Prevorju se je v petek, 22. marca odvil zadnji Anin večer te sezone, ki so ga namenili predvsem mamicam in babicam.

Učenci Podružnične šole Prevorje so pod mentorstvom učiteljice Nastje Zidanšek pripravili bogat kulturni program. Pred prisotnimi so svoje talente izrazili s petjem, plesanjem, dramatiziranjem, igranjem na instrumente in drugimi zanimivimi nastopi.

Foto: Maja Arzenšek

Dogodek so z nastopom še dodatno popestrili najmlajši, na kitari pa sta pred občinstvom zabrenkali Martina Gril in Klara Arlič. Za zaključek je sledil še sproščen klepet. Marija Frece Perc se je pogovarjala s kraljem cvička Marjanom Jelenčičem. Po koncu uradnega dela so lahko obiskovalci Jelenčičev cviček tudi poskusili. Kulturno društvo Prevorje je zaključek dogajanja opisalo takole: “Nekaj lepih besed so gledalci prejeli tudi od vodje šole Mateje Kramer ter predsednika krajevne skupnosti Jožka Packa. Krajevna skupnost je omogočila tudi nakup nageljnov za ženski del občinstva.

Tekom Aninega večera so si obiskovalci imeli možnost ogleda fotografske razstave šolskega fotografskega krožka. Razstavo, ki so jo pripravili pod mentorstvom Martine Kosaber Gril, so poimenovali Travnik. Ob koncu prireditve so člani Kulturnega društva Prevorje zapisali še naslednje: “Hvala krajanom Lopace za slastno pogostitev, ob kateri smo še dolgo, veselo klepetali.

Nastopi otrok tekom Aninega večera; foto: Maja Arzenšek


Zadnji Anin večer smo namenili predvsem mamicam in babicam… Učenci Podružnične šole Prevorje so, pod mentorstvom učiteljice Nastje Zidanšek, pripravili bogat kulturni program.
Razmišljali so, v kakšno šolo vse bi radi hodili? Mogoče v šolo za klovne ali glasbeno šolo? Kaj pa v plesno šolo? Skozi zabavno igro so pokazali, kaj vse znajo: peti, dramatizirati, plesati in igrati na inštrumente…